Galatasaray'da Offshore Yarış Takımı tanıtımı 4 Mayıs Salı günü yapılacak

Türkiye'de son yıllarda büyük bir hızla gelişme gösteren ve geçen sene Dünya Offshore Federasyonu tarafından dünya şampiyonası olarak kabul edilen Off

Türkiye'de son yıllarda büyük bir hızla gelişme gösteren ve geçen sene Dünya Offshore Federasyonu tarafından dünya şampiyonası olarak kabul edilen Offshore yarışlarında Galatasaray da yer alıyor.

1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneğini temsil eden sarı - kırmızılı takımın da yarışacağı organizasyon İstanbul'da mayıs ayında başlayacak. Kasım ayına kadar sürecek şampiyonanın sırasıyla Kocaeli, Malatya, Van, Bakü-Azerbaycan, Urfa, İstanbul, Kemer, Adana ve Mersin'de organize edileceği açıklandı. Yarışmalara Fransa, Amerika, Almanya, Finlandiya, İspanya, Tunus, Azerbaycan ve Türk takımlarının katılacağı belirtildi.

1905 Galatasaray Yönetici ve İşadamları Derneği'nin sponsor olduğu tekne Dünya Offshore Şampiyonası'nda Class3 kategorisinde dünya şampiyonluğu için yarışacak. 1905 Galatasaraylı Yönetici ve İşadamları Derneği Offshore Yarış Takımı tanıtımı 4 Mayıs Salı günü saat 14.00'de gerçekleştirecek.

Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat, 1905 GSYİAD Başkanı İsmail Sarıkaya, Galatasaray ve Offshore Yarış Takımı pilotları, 3 kere dünya şampiyonu olan Kerem Tuncer ve yine 3 kere dünya ikincisi olan Joseph Muhlbauer katılacak.

Galatasaray Florya Metin Oktay Tesisleri, Futbol Akademisi Hizmet Binası'nda yapılaçcak olan tanıtım toplantısının 4 Mayıs Salı günü saat 14.00'te yapılacağı belirtildi.