Kaymakam Sandıkçı: Sahil şeridini çok iyi değerlendirmeliyiz

Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı, sahil şeridindeki ilçe ve kasabaların, planlamalarını iyi yapmaları halinde gelecek nesillere yaşanabilir bir yerleş

Dörtyol Kaymakamı Hayri Sandıkçı, sahil şeridindeki ilçe ve kasabaların, planlamalarını iyi yapmaları halinde gelecek nesillere yaşanabilir bir yerleşim yeri kalacağını söyledi.

Kaymakam Sandıkçı, İlçe Jandarma Komutanı J. Yzb. Mustafa Çömez, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Yavuzyolcu, Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu ve belediye meclis üyelerinin katıldığı sahil gezisi yaptı.

Kaymakam Sandıkçı, "Son zamanlarda ilçemizde sanayi yatırımcılarının yoğun olarak talep ettiği yerlerin başında Yeşilköy kasabası gelmektedir. İşadamlarımızdan yoğun talep gören bu bölgede arsa fiyatları artmış, yatırımcıya yer bulmakta sıkıntı başlamıştır. Buradaki yerel idarecilerimiz bu yatırımlar yapılırken, bölgenin hem tabi güzelliğini, hem de ileride yapılacak turizm yatırımlarına gölge düşürmeyecek şekilde sanayi yatırımlarına izin vermelidir. Önümüzdeki süreçte buranın daha da cazip hale geleceğini düşünüyorum çünkü yatırımcılar bir yatırım yaparken en önce ulaşım ve taşımacılığı düşünmektedir." dedi.

Yeşilköy Belde Belediye Başkanı Fatma Görgen Selimoğlu ise belediye olarak beldenin her yönden gelişip kalkınması için ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi.