Tanrıverdi, Halil Kale Fen Lisesi'ni Ziyaret Etti

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde bazı ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, YGS'de Türkiye 6

Tanrıverdi, Halil Kale Fen Lisesi'ni Ziyaret Etti
  Manisa ' nın Turgutlu ilçesinde bazı ziyaretlerde bulunan AK Parti Genel Başkanı Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi , YGS ' de Türkiye 6 . ' sı olan Halil Kale Fen Lisesi öğrencisi Gizemnur Kızıltaş ' ı altın ile ödüllendirdi .
Manisa Valisi Celalettin Güvenç ile birlikte sabah saatlerinde Turgutlu Halil Kale Fen Lisesi ' ni ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi , YGS sonuçlarına göre Türkiye 6 . ' sı olan Gizemnur Kızıltaş ' ı kutladı . Başarılı öğrenciyi altın ile ödüllendiren Tanrıverdi , okul müdürü Tahsin Bozkurt ' u da tebrik etti . Bozkurt okulla ilgili birifing verdi . Ziyarette bulunan Belediye Başkanı Serhat Orhan da , yapılan ve yapılacak olan yatırımlarla ilgili bilgiler vererek , yatırım programlarını içeren bir dosyayı Tanrıverdi ' ye sundu .
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi yaptığı açıklamada , " Turgutlu ' nun her zaman yanında olmuşuzdur . Turgutlu ile Ankara ' nın işbirliği sayesinde Turgutlu Ege ' nin yükselen yıldızı olmuştur . Eğitim ve sağlıkta , sanayide önemli gelişmeler olmuştur . Turgutlu eskisine oranla daha gelişmiş bir ilçe halini almıştır . Turgutlu ' ya yapılan hizmetler ödüllerle de taçlandırılmıştır . Partimizin düzenlediği Sosyal Belediyecilik Proje Yarışması ' nda Turgutlu ilçemizin bir projesi 2 . ' likle ödüllendirilmiştir . Belediye Başkanımız Serhat Orhan , Sayın Başbakanımızın elinden ödül almıştır . Bu tip projelerin devamının gelmesi için birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz . " dedi .
İRAN ' LA TAKAS ANLAŞMASI
Türkiye ' nin başarılarının istikrar ve güvenle sağlandığını vurgulayan Tanrıverdi şöyle devam etti : " İran ' la takas anlaşmasının yapılması Türkiye ' nin dünyadaki yerini ortaya koymaktadır . Tüm dünya ülkelerinin güvendiği ve itimat ettiği ülke Türkiye ' dir . İran ' la yapılan anlaşma bunun en önemli göstergesidir . Türkiye daha çok güvenilir , daha çok itimat edilir bir ülke noktasına gelmişse , bu doğrusu Sayın Başbakanımızın itibarlı çalışmalarının sonucudur . Türkiye başarılarını demokratikleşme sürecinde de gösterecektir . Milletimiz tercihini demokrasiden yana kullanacaktır . 12 Eylül ' de yapılacak olan referandumda bunu daha iyi göreceğiz "
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ' nin Halil Kale Fen Lisesi ziyaretinde kendisine Valisi Celalettin Güvenç , Turgutlu Kaymakamı Nazim Günlü , Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan , İl Emniyet Müdürü Adem Aydemir , İl Milli Eğitim Müdürü Aziz Ersoy ile AK Parti İl Başkanı Abdurrahim Arslan eşlik ettiler .
AK PARTİ İLÇE TEŞKİLATI ' NA ZİYARET
Tanrıverdi daha sonra AK Parti İlçe Başkanlığı görevine atanan Av . Hüseyin Azman ile yeni yönetimini parti binasında ziyaret etti . Yönetim kurulunu tebrik eden Tanrıverdi , referandumla ilgili değerlendirmede bulundu . Tanrıverdi , " Yüksek seçim kurulu sürenin kısaltılmasına rağmen yanlış bir karar alarak , doğru bir tarih belirlemiştir . Ülkemizde kötü izlenimler bırakan 12 Eylül tarihi demokrasinin ve cumhuriyetin güçlenmesi için anayasada yapılacak olan değişiklik için iyi bir tarih olarak anılacaktır . Bundan sonra kimse 12 Eylül ' ü kötü anımsamayacak . Anayasa değişikliği demokrasiyi ve cumhuriyeti güçlendirmek için yapılacak olan değişikliktir . Demokrasinin güçlenmesini isteyen ve cumhuriyetin güçlenmesini isteyen herkes sandık başına giderek gerekeni yapacaktır . Yüksek Seçim Kurulu ' un yanlışı , aldığı tarih bakımından doğru tarihe çıkmıştır " dedi .
CHP ' deki genel kurul sürecini de değerlendiren Tanrıverdi , " CHP ' nin önünde bir genel kurul vardır . Tabi ki delege hür iradesiyle hareket ettiğinde tercihini ortaya koyacaktır . Biz bu çalkantıdan ana muhalefet partisinin bir an önce çıkmasını istiyoruz . Ana muhalefet partisine yakışır bir muhalefet anlayışı ile yönetim gelmesini isteriz " diye konuştu .