Aşk-ı Memnu 74. bölümde Behlül, Nihal'e ihanet ediyor

Aşk-ı Memnu'nun 74. bölüm fragmanında Behlül, Bihter'e ihanet etti. Aşk-ı Memnu'nun 74. bölüm fragmanında Bihter'in yasak aşkı galip geldi. Aşk-ı Memnu 74. bölümde Nihal'i bekleyen büyük sürpriz nedir?

Kanal D'nin en çok seyredilen dizilerinden olan Aşk-ı Memnu'da sular durulmak bilmiyor.... Bihter ve annesi Firdevs Hanım'ın tuzağını öğrenen Behlül, yeniden yasak aşkın pençesine düşüyor...

Ziyagil Köşkü'nden atılan hizmetçi Katja, Nihat ve Babası Hilmi Önal ile iş birliği yapıyor... Bunu gören Behlül çılgına dönüyor ve Nihat'la bir kavganın eşiğine geliyor...

Yasak aşkına haftalardır bir karşılık bulamayan Bihter, sonunda muradına eriyor....

Behlül, Bihter'in duygularına karşı koyamıyor ve bitti sanılan yasak aşk yeniden alevleniyor...

Aşk-ı Memnu'nun 74. bölümünde neler olacak? Katja, Firdevs Hanım ve Bihter hakkında bildiklerini mahkemede anlatacak mı? Behlül'le evlenmeyi planlayan Nihal, yeniden başlayan yasak aşk üçgeninin neresinde yer alacak?

Behül ve Bihter'in yeniden barışması aslında bir plan mı? Behlül ve Bihter yasak aşkın sonuna mı yaklaşıyor? Adnan Bey, sonunda yasak aşkı çözecek mi? Adnan'ın rakibi Hilmi Öanl'ın haklı olduğu ortaya çıkacak mı?

Adnan Ziyagil'in kızı Nihal ve oğlu Bülent de yasak aşkın şifrelerini çözebilecek mi?


AŞK-I MEMNU'NUN 73. BÖLÜMÜNDE NELER OLMUŞTU?

Behlül, Firdevs Hanım ve Bihter'in kendisine tuzak kurduğunu ve Nihal'le evlemesini engellemek istediklerini öğrendi. Bihter ise Katja'nın yalan söylediğini belirterek tuzak kurma iddialarını reddetti.

Katja, izinsiz çalıştığı için kendisini almaya gelen polisleri atlatarak arka kapıdan kaçtı ve Hilmi Önal'ın oğlu Nihat'ın yanına gitti. Sınırdışı edilmek istemeyen Katja, Nihat'tan yardım istedi. Nihat Katja'ya yardım etti. Katja da bunu karşılığında tüm bildiklerini Nihat'a ve babası Hilmi Önal'a anattı.

Nihat', Bihter ve Behlül arasında bir ilişkinin varlığına inanmaya başladı...

Hasta yatağında olan Beşir kendisine herhangi bir şey olması durumunda Behlül ve Bihter arasındaki ilişkininin varlığını kanıtlayan kasanın anahtarını Süleyman amca vasıtasıyla Deniz Hanım'a bıraktı.

Süleyman ve Beşir'in arasındaki konuşmayı dinleyen Cemile köşke giderek Beşir'in gizli kasasının anahtarını Bihter'den aldı.

Bihter, daha sonra gizli kasanın anahtarını Cemile'ye verdiğini anladı ve pişman oldu. Bihter, kasanın içinde kendisi ve Behlül'le ilgili bir şeyler olduğunu anladı...

Durumu iyice kötüleşen Beşir, oksijen odasına kaldırıldı. Beşir'in gizli kasasının anahtarı ise Deniz Hanım'a ulaştı.

Deniz Hanım kasayı açıp yasak aşkı öğrenebilecek mi?