SGK çalışanları, konser ve eğlencelerle yorgunluklarını attı

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürlüğü çalışanları, yoğun iş temposunun yorgunluğunu müdürlüğün düzenlediği eğlence programında attı.

SGK

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Ankara İl Müdürlüğü çalışanları, yoğun iş temposunun yorgunluğunu müdürlüğün düzenlediği eğlence programında attı.

SGK Ankara İl Müdürlüğü, Sosyal Güvenlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde kurum personeline yönelik eğlence düzenledi. Altınpark gösteri ve konser alanında yapılan eğlence programında konser verilerek halk oyunları sergilendi. Çok sayıda kurum personelinin yanı sıra vatandaşların da katıldığı eğlencede, sahneye ilk olarak Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü devlet sanatçıları Orhan Ural ve Latife Erarslan çıktı. Sanatçılar, Türk halk müziğinin sevilen parçalarını seslendirdi. Zaman zaman sanatçıların söylediği parçalara eşlik eden SGK personeli, yoğun iş temposunun yorgunluğunu gönüllerince eğlenerek attı.

Devlet sanatçılarının ardından sahneye Kültür ve Turizm Bakanlığı Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğü Gençlik Halk Oyunları ekibi çıktı. Ekip, değişik yörelere ait halk oyunları sergiledi. Eğlencenin sonunda SGK Ankara İl Müdürü Ali Pekten, sanatçılara ve halk oyunları ekibi eğitmenine teşekkür ederek çiçek verdi. Yapılan eğlence ile personelin motivasyonunu artırmayı hedeflediklerini belirten İl Müdürü Ali Pekten, "Sosyal güvenlik reformu ile birlikte birçok mevzuat değişti. Personelimiz, vatandaşlarımıza eksiksiz ve kaliteli hizmet vermek için mevzuatlar üzerinde aralıksız çalıştı ve çok yoruldu. Yaptığımız bu tür etkinliklerle hem personelimizi iş yoğunluğundan biraz da olsa uzaklaştırmış hem de Sosyal Güvenlik Haftamızı kutlamış olduk. Bundan sonra da personelimizin motivasyonunu artıracak bu tür etkinliklerimiz devam edecek." dedi.