Fenerbahçe-trabzonspor Maçına Doğru

-FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇINA DOĞRU -FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADI'NIN KAPILARI AÇILDI VE TARAFTARLAR TRİBÜNLERE ALINMAYA BAŞLANDI (GÖRÜNTÜLÜ-FOT

 

-FENERBAHÇE-TRABZONSPOR MAÇINA DOĞRU

-FENERBAHÇE ŞÜKRÜ SARACOĞLU STADI ' NIN KAPILARI

AÇILDI VE TARAFTARLAR TRİBÜNLERE ALINMAYA BAŞLANDI

( GÖRÜNTÜLÜ-FOTOĞRAFLI )

İSTANBUL ( A . A ) - 16 . 05 . 2010 - Turkcell Süper Lig ' de Fenerbahçe ile Trabzonspor arasında yapılacak maç için taraftarlar stada alınmaya başlandı .

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı ' nın özellikle kale arkası tribünlerine giriş noktalarında erken saatlerden itibaren kuyruklar oluşturdu .

Büyük bir heyecanla maçı bekleyen taraftarlar , saat 17 . 00 ' de kapıların açılmasıyla tribünlere alınmaya başlandı .

İl Spor Güvenlik Kurulu ' nun kararı gereği bu akşamki maç için toplam 2 bin 150 görevli güvenliği sağlıyor .

Güvenlik tedbirleri saat 16 . 00 ' dan itibaren uygulanmaya başlanırken , maçta bin 200 ' ü polis , 950 ' si de özel güvenlik elemanı olmak üzere 2 bin 150 kişi görev yapacak . Karşılaşmada tribünler 184 ' ü stat , 15 ' i polis kamerası olmak üzere 199 kamerayla kayıt altına alınacak .

Bu arada biletleri tükenen karşılaşma için dün ve önceki günlerde karaborsada yüksek fiyatlarla satılmaya çalışılan biletlerin maç saati yaklaştıkça fiyatının düşürüldüğü görüldü . Fiyatı 350 liraya kadar yükselen kale arkası bilet fiyatının 125 liraya inmesi dikkati çekti .

( SEL-ÇET-MTE )

16 . 05 . 2010 17 : 26 : 09