'Egzozsuz Bir Dünya İçin Bir Pedal De Sev Çevir' (fotoğraflı) Eskişehir

-'EGZOZSUZ BİR DÜNYA İÇİN BİR PEDAL DE SEV ÇEVİR' (FOTOĞRAFLI) ESKİŞEHİR (A.A) - 16.05.2010 - TÜRK SİLAHLI KUVVETLERİ GÜÇLENDİRME VAKFI (TSKGV), E-'

 

- ' EGZOZSUZ BİR DÜNYA İÇİN BİR PEDAL DE SEV ÇEVİR '

( FOTOĞRAFLI )

ESKİŞEHİR ( A . A ) - 16 . 05 . 2010 - Türk Silahlı Kuvvetleri Güçlendirme Vakfı ( TSKGV ) , Eskişehir Fahri Tanıtım Kurulu ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü işbirliğiyle ' Egzozsuz Bir Dünya İçin Bir Pedal da Sen Çevir ' sloganıyla bisiklet yürüyüşü yapıldı .

Küresel ısınmanın etkilerine ve hava kirliliğine dikkat çekmek için Eskişehir Garı İstasyon Meydanı ' nda başlayıp , Vilayet Meydanı ' nda sona eren yürüyüşe yaklaşık 150 bisikletsever katıldı . Yürüyüşe katılanlara şapka , tişört hediye edildi , katılım belgesi verildi . Daha sonra yürüyüşe katılanlar arasında yapılan çekilişle 10 bisiklet hediye edildi .

Yürüyüşün ardından Vilayet Meydanı ' nda yapılan törene , TSKGV Genel Başkan Yardımcısı Emekli Tuğamiral Ahmet Şenol , Eskişehir Fahri Tanıtım Kurulu Başkanı Vali Yardımcısı Faruk Erarslan , TUSAŞ Motor Sanayi AŞ Genel Müdürü Akın Duman , Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Harun Karacan ve Gençlik ve Spor İl Müdürü Süleyman Arduç katıldı .

( DA-CY-SSG )

16 . 05 . 2010 11 : 49 : 58