Basketbol: 12 Dabo 7. Türkiye Ligi Güney Grubu Şöleni

-BASKETBOL: 12 DABO 7. TÜRKİYE LİGİ GÜNEY GRUBU ŞÖLENİ -KARAMAN'DA SONA EREN ŞÖLEN SONUNDA KARAMAN VE ANTALYA  FİNALE YÜKSELDİ (FOTOĞRAFLI) KARAMAN

 

-BASKETBOL : 12 DABO 7 . TÜRKİYE LİGİ GÜNEY GRUBU ŞÖLENİ

-KARAMAN ' DA SONA EREN ŞÖLEN SONUNDA KARAMAN VE ANTALYA

FİNALE YÜKSELDİ

( FOTOĞRAFLI )

KARAMAN ( A . A ) - 16 . 05 . 2010 - Türkiye Basketbol Federasyonu ( TBF ) tarafından düzenlenen 12 Dev Adam Basketbol Okulları ( DABO ) Türkiye Ligi Güney Grubu Şöleni , Karaman ' da sona erdi .

Kazım Karabekir Spor salonu ' nda bugün yapılan müsabakalar sonunda Karaman ve Antalya , finale yükseldi .

12 DABO Direktörü Samet Şenbayrak , ödül töreninde yaptığı konuşmada , başlangıçta 21 olan şube sayılarının bugün 55 ' e çıktığını belirterek , ' Her geçen gün büyüyoruz . Bu büyümede TBF ve sponsorumuz Garanti Bankası ' nın payı inkar edilemez . Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz ' dedi .

Şölenin amaçlarından birinin Karaman ' da basketbolun sevilmesi olduğunu ifade eden Şenbayrak , finale yükselen takımlara başarılar diledi .

Konuşmaların ardından ödül töreni yapıldı . Törene Karaman Emniyet Müdürü Lütfi Sönmez , Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Altun , Gençlik Spor İl Müdürü Ömer Ersöz , Güney Grubu takımları ve antrenörleri , sporcu öğrenciler ve veliler katıldı .

( ÇE-ZMT-ÖND-İLK-SSG )

16 . 05 . 2010 16 : 54 : 24