19 Mayıs 1. Gençlik Kupası Yelken Ve Yat Yarışları Yapıldı (fotoğraflı) Antalya

-19 MAYIS 1. GENÇLİK KUPASI YELKEN VE YAT YARIŞLARI YAPILDI (FOTOĞRAFLI) ANTALYA (A.A) - 16.05.2010 - ANTALYA YELKEN KULÜBÜ VE OLİMPOS ROTARY KULÜBÜ

 

-19 MAYIS 1 . GENÇLİK KUPASI YELKEN VE YAT YARIŞLARI YAPILDI

( FOTOĞRAFLI )

ANTALYA ( A . A ) - 16 . 05 . 2010 - Antalya Yelken Kulübü ve Olimpos Rotary Kulübü tarafından düzenlenen 19 Mayıs 1 . Gençlik Kupası Yelken ve Yat Yarışları yapıldı .

Olimpos Rotary Kulübü Asbaşkanı Cüneyt Koşu , bu yıl ilki yapılan ve her yıl düzenlenecek 19 Mayıs Gençlik Kupası Yelken ve Yat Yarışları ' na , çeşitli kategorilerde 15 yelkenli yatın katıldığını bildirdi . Konyaaltı varyantı açıklarında verilen start ile 6 ile 26 metre boyundaki yelkenli yatlar , birincilik için mücadele etti . Konyaaltı Varyantı , Dedeman Oteli arasında yapılan yarış , rüzgarın da etkisiyle heyecanlı geçti .

Yarışlarda A kategorisinde Lapis ile Ata Küner , B kategorisinde Fulyam ile Hasan Sarvan , C kategorisinde Kechik ile Miraç Akkuş , D kategorisinde Asteriks ile Ahmet Us ve E kategorisinde Akdeniz 1 ile Akdeniz Üniversitesi ekibi birinci oldu .

Yarışları CHP Antalya Milletvekili Hüsnü Çöllü , DTO Antalya Şube Başkanı Ahmet Erol ile yelken severler diğer teknelerden izledi . Dereceye girenlere ödülleri törenle verildi .

( FC-BNY-GKH )

16 . 05 . 2010 17 : 10 : 16