Mut'ta halk yürüyüşü coşkulu geçti

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile 15–21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Mut'ta "Halk Yü

19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı ile 15–21 Mayıs tarihleri arasında kutlanan Gençlik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Mut'ta "Halk Yürüyüşü" yapıldı. Bu yıl ikinci defa yapılan yürüyüş büyük bir coşku içinde bayram havasında geçti.

Mut Kaymakamı Osman Yenidoğan, yürüyüşü her yıl yaparak geleneksel hale getireceklerine belirterek, "Bu tür faaliyetler çok güzel oluyor. Her kesimden insanın katıldığı bu yürüyüşte halk, öğrenci, bürokrasi kaynaşması oluyor." dedi

Mut Kaymakamlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen halk yürüyüşü, Kaymakam Osman Yenidoğan'ın yanı sıra Milli Eğitim Müdürü Harun Gergin, İlçe Müftüsü İbrahim Köksal, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Şafak Kılıçoğlu, İlçe Tarım Müdürü Levent Abaş, çok sayıda daire amiri, öğrenci ve halkın yoğun katılımıyla gerçekleşti.

Hükümet Konağı önünden başlayan yürüyüş, Atatürk Bulvarı'nın takip edilmesiyle gelinen İş Bankası Kavşağı'ndan dönülerek başlangıç noktasına gelinmesiyle sona erdi. Toplam 5 kilometrelik yürüyüş esnasında polis ve ambulans ekipleri de hazır bulundu.