Fenerbahçe Ülker Antrenör Erdoğan: Finale yükseldiğimiz için mutluyuz

Banvit'i deplasmanda mağlup ederek finale yükselmeye başaran Fenerbahçe Ülker'de Antrenör Ertuğrul Erdoğan, finale yükseldikleri için mutlu oldukların

Banvit'i deplasmanda mağlup ederek finale yükselmeye başaran Fenerbahçe Ülker'de Antrenör Ertuğrul Erdoğan, finale yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Beko Basketbol Ligi yarı final üçüncü maçında Banvit'i deplasmanda mağlup ederek finale yükselmeye başaran Fenerbahçe Ülker'de Antrenör Ertuğrul Erdoğan, finale yükseldikleri için mutlu olduklarını söyledi.

Bandırmaya ciddi bir avantajla geldiklerini belirten Antrenör Ertuğrul Erdoğan, "Rakibimiz iki eksiğe rağmen burada iyi bir basketbol oynadı. Ama biz de avantajımızı iyi kullandık. Üçüncü maçı burada bitirmek istiyorduk ki bu nedenle de gerginliğimiz söz konusuydu. Ancak seriyi bitirdiğimiz için mutluyuz." dedi.

Efes Pilsen ile final mücadelesinde oynayacakları maçlara da değinen Erdoğan, "Bu oynadığımız maçların hiç birisi final için ölçü olamaz. Çünkü oranın çok farklı bir havası var. Keyifli ve iyi bir mücadeleye sahne olacak bir serinin bizi beklediğini düşünüyorum." diye konuştu.