Giresunlu Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Besli'den Görele Devlet Hastanesi'ne Ziyaret

AK Parti İstanbul Milletvekili Göreleli Hüseyin Besli, Giresun'un Görele İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek Başhekim Opr

Giresunlu Ak Parti İstanbul Milletvekili Hüseyin Besli'den Görele Devlet Hastanesi'ne Ziyaret
AK Parti İstanbul Milletvekili Göreleli Hüseyin Besli, Giresun'un Görele İlçe Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek Başhekim Opr. Dr. A. İbrahim Ulusoy'dan hastaneye yeni kurulan ünitelerle ilgili bilgiler aldı.
Görele AK Parti İlçe Başkanı Av. Tolga Erener ve Göreleli İşadamı Mehmet Kuğuoğlu ile birlikte Görele Devlet Hastanesi'ni ziyaret eden Milletvekili Hüseyin Besli Hastane Başhekimi Opr. Dr. A.İbrahim Ulusoy'a hastanenin son durumunu sordu. Görele Devlet Hastanesi'nde hizmet ağının her geçen gün biraz daha genişlediğini ifade eden Başhekim Opr. Dr. Ulusoy, "'Hedefimiz her türlü tedavinin yapılır hale geldiği, insanların ilçe dışına gitmek zorunda kalmadığı bir hastane oluşturmaktır" dedi.
Yoğun bakım ünitesinin hizmete girme aşamasında olduğunu belirten Başhekim Opr. Dr. Ulusoy, "Amacımız hasta memnuniyetini daha da artırmak, emsali az görülen sağlık hizmetini yürütmektir. Değerli insanlarımızın paha biçilmez destekleri ile hastalarımıza bu güne kadar sunduğumuz hizmetleri bundan sonra da devam ettirmek gayretindeyiz. Hedefimiz bir bölge hastanesi olabilme hüviyetini, layık olan insanlarımıza sunmaktır. Henüz başlangıcında olduğumuz hizmet anlayışımızın devamının bir ağ gibi büyüyeceğinin bilinmesini, emeği geçen, arkadaşlarımıza ve büyüklerimize en içten dileklerimizle teşekkürlerimizi sunarız. Ayrıca İstanbul Milletvekili Hüseyin Besli beyle eşine, İşadamı Mehmet Kuğuoğlu'na ve Görele AK Parti İlçe Başkanı Av. Tolga Erener'e de ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum" diye konuştu.