Chp Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen Kuşadası'nda

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, bir konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Kuşadası'na geldi

Chp Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen Kuşadası'nda
Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Onur Öymen, bir konferansa konuşmacı olarak katılmak üzere Kuşadası'na geldi. Kuşadası'nda konferans öncesi partililerle görüşen Öymen, tabanın Baykal'ın geri dönmesi yönündeki çağrısının dikkate alınması gerektiğini söyledi.

Rotary Kulüp tarafından gerçekleştirilen 2010. Bölge Konferansı Kuşadası Pine Bay Otel'de devam ediyor. Dün başlayan konferansın bugünkü bölümüne konuk konuşmacı olarak Öymen katıldı. Öymen, Şafak Alpay'ın moderatörlüğünü yaptığı konferansta "Geleceği Yakalamak" konulu bir konuşma yaptı. Öymen, konuşmasının ardından rotaryenlerden gelen soruları da cevaplandırdı.

Bu arada, Öymen Kuşadası'nda kendisini karşılayan, aralarında CHP Kuşadası İlçe Başkanı Mehmet Bal'ın da bulunduğu partililerle görüştü. Partililerin son gelişmelerle ilgili düşüncelerini dinleyen Öymen, partililerin ve parti tabanının Deniz Baykal'ı yeniden genel başkan görmek istediği yolunda yoğun bir izlenim aldığını söyledi. Partililere uyarılarda da bulunan Öymen, "Tabandan, Sayın Deniz Baykal'ın yeniden genel başkan olması yönünde önemli ve dikkate alınması gereken bir çağrı var. Bu çağrının mutlaka dikkate alınması gerekiyor. Sayın Genel Başkan, tabanın bu yoğunluklu talebini boşa çıkarmayacaktır diye ümit ediyorum. Yaptığım görüşmelerde örgütümüzün büyük bir kararlılık ve bağlılık içinde olduğunu gördüm " diye konuştu.