Activision Call of Duty: Future Warfare site ismini satın aldı

Activision'dan yeni bir Call of Duty oyunu daha mı geliyor? Call of Duty: Future Warfare ismi satın alınmış durumda.

Activision'dan yeni bir Call of Duty oyunu daha gelecek. Birkaç hafta önce duyurulan Call of Duty Black Ops'a sevinirken yeni bir gelişme daha yaşandı. Activision, Call of Duty: Future Warfare adlı domain (site ismi) adını satın aldı. Alından domaine bakacak olursak yeni Call of Duty'de robotlarla savaşacağız ve lazer silahları kullanacağız.

Call of Duty: Future Warfare isminin yanı sıra "Call of Duty" bölümünü içermeyen Advanced Warfare, Secret Warfare ve Space Warfare domainleri de satın alınmış. Ancak satın alanlar Activision olarak görünmüyor. Bu yüzden "Activision gelecekteki projelerini korumak için adını öne çıkartmıyor" spekülasyonu söz konusu oldu. Hatırlarsanız 18 Nisan'da Activision ve Sledgehammer 2011'de çıkacak Call of Duty oyunu yapımı için ortak çalışacaklarını açıklamışlardı. Sledgehammer'ı kuranlar EA'dan ve Dead Sapce'in yapımcısı Visceral Games'den ayrılan Glen Schofield ve Michael Condrey...

Activision, Sledgehammer ortaklığı ile Respawn Entertainment'ı kurarak EA ile anlaşan eski çalışanlarına, büyük bir darbe vurmak için gün sayıyor.