Yozgat Bozok Üniversitesi 3. Bahar Şenliği Başladı

Yozgat Bozok Üniversitesi tarafından bu yıl 3'üncüsü düzenlenen Bahar Şenliği başladı.

Yozgat Bozok Üniversitesi 3. Bahar Şenliği Başladı
Bozok Üniversitesi Erdoğan Akdağ Kampusu Spor Salonunda düzenlenen bahar şenliğine Yozgat Vali Yardımcısı Hüseyin Konak, Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr, İnci Varinli, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı. Halk Oyunları ekibinin folklor gösterisiyle başlayan şenlikte bir konuşma yapan Bozok Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İnci Varinli, tüm öğrencilerin ve üniversite çalışanlarının yoğun dest ortamından uzaklaşarak gönüllerince eğlenip, stres atacakları, dinlenecekleri neşeli, keyifli zaman geçirmeleri için bu şenliği düzenlediklerini söyledi. Rektör Varinli, Mart ayında 4. yaşını kutladıkları Bozok Üniversitesinin her geçen gün biraz daha geliştiğini belirterek, "Fiziki açıdan her geçen gün büyüyen üniversitemiz, aynı zamanda akademik ve idari personel eksiğimizde hızla azalıyor. Bu yaptığımız şenliklerle öğrencilerimizin, akademisyenlerimizin ve Yozgat halkının sosyal ve kültürel alanda, çeşitli etkinliklere katkı sağlamış oluyoruz" dedi.
Daha sonra konuşan Yozgat Vali Yardımcısı Hüseyin Konak, kendisinin İstanbul Üniversitesinden mezun olduğunu belirterek, "Öğrencilik dönemimde İstanbul Üniversitesinde böyle bir şenlik yaşamadım. Bozok Üniversitesi sizlere güzel bir imkan ve eğlence sunmuştur. Sizleri daha şanslı görüyorum. Bahar Şenliğiniz hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.
Verilen kokteylin ardından Bozok Üniversitesi Akdağmadeni Meslek Yüksek Okulu Tekstil Bölümü Öğrencileri tarafından hazırlanan defile gösterisi büyük ilgi gördü. Daha sonra katılımcılar Yozgat Meslek Yüksek Okulu Öğrencileri tarafından hazırlanan el sanatları sergisini gezdi. 26 Nisan-11 Mayıs tarihleri arasında yapılan 3. Spor Şenliğinde dereceye giren takım ve sporcular ödüllendirildi.