Otomobil metrobüs yolundaki direği devirdi: 3 yaralı (ÖZEL)

Bakırköy E-5 karayolunda aşırı hız yaptığı ileri sürülen bir otomobil sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu metrobüs yolundaki bariyerlere çarparak

Bakırköy E-5 karayolunda aşırı hız yaptığı ileri sürülen bir otomobil sürücüsünün kontrolünü kaybetmesi sonucu metrobüs yolundaki bariyerlere çarparak elektrik direğini devirdi. Yolun sağ tarafındaki bariyerlere çarparak durabilen otomobil 3 kişinin hafif yaralanmasına neden oldu.

Kaza sat 23.20 sıralarında E-5 karayolu Topkapı istikameti İncirli mevkiinde meydana geldi. İddialara göre Sezer Ş.'nin kullandığı plakası öğrenilemeyen otomobil sürücüsünün aşırı hiz yapması ile kontrolden çıktı. Metrobüs yolundaki bariyerlere çarpan otomobil, yolun aydınlanmasını sağlayan direğin devrilmesine neden oldu. Çarpmanın etkisi ile savrulan otomobilin motoru araçtan ayrıldı. Daha sonra yolun sağındaki bariyerlere çarpan otomobil durdu. Kaza sırasında araç içinde sürücü ile 5 kişinin bulunduğu öğrenildi. Araç içinde bulunan şahıslardan 3 kişi hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulansla Bakırköy Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

Kaza nedeniyle metrobüs yolunda trafik kontrollü olarak sağlandı. E-5 karayolunda ise kaza nedeniyle trafik uzun süre aksadı. Kaza yapan araçların olay yerinden çekilmesi ile yol belediye ekipleri tarafından temizlendi. Yolun temizlenmesi ile kontrollü olarak sağlanan trafik açıldı. Kazada yaralanan arkadaşlarını görmek için olay yerine gelen bir vatandaş, otomobilin kontrolünü kaybetmesi ile bariyerlere çarptığını söyledi.