Suriyeli Gazeteciler Başkan Kocamaz'ı Ziyaret Etti

Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nin (MGC) organizasyonunda Mersin'e gelen Suriyeli bir grup gazeteci, MGC Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal eşliğinde Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret etti

Suriyeli Gazeteciler Başkan Kocamaz'ı Ziyaret Etti
Mersin Gazeteciler Cemiyeti'nin (MGC) organizasyonunda Mersin'e gelen Suriyeli bir grup gazeteci, MGC Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Ünal eşliğinde Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz'ı ziyaret etti.
Meclis salonunda ağırlanan konuk gazeteciler adına konuşan Suriye Radyo ve Televizyon Halkla İlişkiler Müdürü Adem Muhammed, Tarsus'ta olmaktan son derece mutlu olduklarını söyledi.
Muhammed, misafirperverlikten dolayı heyet adına Başkan Kocamaz'a teşekkür ederek, Suriye hakkında kısa bilgi sundu.
Tarsus'un tarihi bir şehir olduğunu belirten Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, gelecekte Tarsus'un bölgenin starı olacağını söyledi.
Tarsus'un tarihini anlatan Başkan Kocamaz, "Suriye ile kapılarının açılması hem bölgemiz hem de Suriye açısından çok önemlidir. Suriye ile geçmişten bağımız var, o bağ halen sürüyor. Suriye ile ilişkilerimizin artarak devam etmesini istiyorum. İnşallah kentimizde iyi izlenimlerle ayrılırsınız" dedi.