Hemşireler Vali Salihoğlu'nu ziyaret etti

Hemşireler Haftası nedeniyle Gümüşhane Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Turgut Şahinöz ve beraberinde bir grup, Vali Enver Salihoğlu'nu ziyaret ederek çiçe

Hemşireler Haftası nedeniyle Gümüşhane Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Turgut Şahinöz ve beraberinde bir grup, Vali Enver Salihoğlu'nu ziyaret ederek çiçek sundu.

İl Sağlık Müdürü Yrd. Doç. Dr. Turgut Şahinöz, Sağlık Müdürü Yardımcısı Uzm. Dr. Volkan Kara, Gümüşhane Üniversitesi Sağlık Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Saime Şahinöz, Devlet Hastanesi Başhemşiresi Hatice Gürçınar ile birlikte bir grup hemşire, Hemşireler Haftası nedeniyle Vali Enver Salihoğlu'nu makamında ziyaret etti.

Hemşireleri kutlayan Vali Enver Salihoğlu, "Hemşirelik, güç çalışma şartlarını gerektiren, özveri, sabır, hoşgörü kavramlarını içinde bulunduran, insan sevgisiyle dolu, şefkatle, sabırla yapılan, onurlu ve zor bir meslektir." dedi. Hemşireliğin sağlık ile ilgili hizmetlerin vazgeçilmez unsuru olduğunun altını çizen Vali Salihoğlu, "Önemli bir insanlık görevini yerine getirmektedirler. İnsanlar arasında ayrım gözetmeksizin görevini özveriyle yapan hemşireler; bireyin ailenin ve toplum sağlığının korunması, geliştirilmesi ve hastalık halinde iyileştirilmesi hizmeti veren sağlık çalışanlarının en önemli öğelerinden biridir. Vatandaşlarımıza verilen hizmetin onları memnun edecek bir şekilde yerine getirilebilmesi için gayret gösteren hemşirelerimizin bu çabaları her türlü övgünün üzerindedir." diye konuştu.