AK Parti, eski il başkanlarına plaket verdi

AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kaynaşma yemeğinde eski il başkanları plaketle onurlandırıldı. Yemeğe katılan AK Parti Kars Milletve

AK Parti Kars İl Başkanlığı tarafından düzenlenen kaynaşma yemeğinde eski il başkanları plaketle onurlandırıldı. Yemeğe katılan AK Parti Kars Milletvekili Zeki Karabayır, Deniz Baykal'ın CHP Genel Başkanlığı'ndan istifa etmesinin olası referandumu hiçbir şekilde etkilemeyeceğini söyledi.

Öğretmenevi'ndeki yemekte konuşan AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, programa katılan partililere teşekkür etti. Eski il başkanları Adnan Bayrak'a Milletvekili Mahmut Esat Güven, Hacı Salih Turan'a AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, Remzi Aras'a Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, Ramazan Karakelle'ye de Milletvekili Zeki Karabayır plaketlerini taktim etti.

Yemeğin ardından gazeteciler Milletvekili Zeki Karabayır'a Deniz Baykal'ın, CHP Genel Başkanlığı görevinden istifa etmesinin olası referandumu olumsuz şekilde etkileyip etkileyemeyeceğini sordu. Milletvekili Karabayır, Baykal'ın içine düşürüldüğü durumun üzüntü verdiğini ifade ederek, "İnsanların şahsi yaşantılarının içine bu şekilde girilmesi hiç kimseye yakışmaz. Bunlar çirkin şeylerdir. Bu olayın olası referandumu etkileyeceğini de sanmıyorum. Milletimiz böyle ufak şeylerden etkilenmez. Burada özellikle de MHP'nin ağırlıkta olduğu bir köydeydim. Onlar bile 'Bize sandığı getirin' diyorlar. Digor'da da BDP tabanlı bir köye gitmiştik, onlar da bize 'Sandığı getirin' dediler. Dolayısıyla bu millet televizyon ekranlarında olayları çok iyi görüp analiz yapıyor." dedi.

Bir gazetecinin, geçtiğimiz ay bozuk olan karayollarına milletvekillerinin mezar tahtalarının dikilip ruhlarına 'Fatiha' okunduğunun hazırlatılması üzerine ise Karabayır, "Bunlara sadece gülüp geçiyoruz. Bu tür şeyler Türkiye'nin hiçbir yerinde yapılmıyor. Arkadaşlarımız geliyor ve bize 'Yine sizinkiler inci dökmüşler' deyip gülüp geçiyorlar. Gülünç duruma düşüyoruz. Bize değil, buradaki yapıya bakıyorlar." şeklinde konuştu.

Bu arada yemeğe AK Parti Kars milletvekilleri Zeki Karabayır ve Mahmut Esat Güven ile Kars Belediye Başkanı Nevzat Bozkuş, AK Parti İl Başkanı Av. Ensar Erdoğdu, İl Genel Meclis Başkanı Muzaffer Yağcı, İl Genel Meclisi üyeleri, Belediye Meclis üyeleri, AK Partili ilçe belediye başkanları ve AK Parti ilçe başkanları, kadın ve gençlik kolları üyeleri ile partililer katıldı.