Adana Demirspor Teknik Direktörü Özcan destek çağrısı yaptı

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, şehir olarak bütünleşerek ekstra play-off'lara kaldıklarını söyledi. Özcan, "Bundan sonra da Adana'nın

Adana Demirspor Teknik Direktörü Hüseyin Özcan, şehir olarak bütünleşerek ekstra play-off'lara kaldıklarını söyledi. Özcan, "Bundan sonra da Adana'nın Türkiye'de ne kadar büyük ve güçlü bir kent olduğunu, Demirspor'a destek vererek gösterelim." dedi. Çok zor günlerden geçerek buralara geldiklerini ifade eden Özcan, ekonomik sıkıntıların yaşandığı bu süreçte yönetim kurulunun çok büyük fedakârlıklar yaptığını kaydetti.

Ekstra play-offlarda karşılaşacakları takımların bir çoğunun müessese takımı olduğundan maddi sıkıntılarının bulunmadığına dikkat çeken Özcan, "Bu süreçte her şeyi ile bütünleşip, kenetlenen şehirlerin takımlarını yenerek hedeflerinden kopardık. Bundan sonra bizler de tek vücut, tek yumruk olmalıyız. İldeki kurum ve kuruluşların Bank Asya 1. Ligi'ne çıkma yolunda kulübümüze destek olmasını istiyoruz. Futbolcularımız bugüne kadar onurlarıyla mücadele edip, formalarını terlettiler. Bundan böyle de aynı davranışı sergileyecekler. Gelin başarıya hepimiz ortak olalım." şeklinde konuştu.