Sabiha Gökçen'e Yüksek Övgüye Değer Ödülü

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, havacılık sektörünün her yıl merakla beklediği dünya havacılık sektörünün en saygın forumlarından biri olan 16

İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı, havacılık sektörünün her yıl merakla beklediği dünya havacılık sektörünün en saygın forumlarından biri olan 16. Dünya Güzergah Geliştirme Forumu'nda (Routes), Güney Avrupa kategorisinde "Yüksek Övgüye Değer Ödülü"ne layık görüldü.
Dünya havacılık sektörünün en önemli aktörlerini bir araya getiren 16. Dünya Güzergâh Geliştirme Forumu'nda (Routes), coğrafi kategoriye göre belirlenen adaylar içerisinde; Avrupa'nın en hızlı büyüyen havalimanı haline gelen İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı; havayolları pazarlama faaliyetleri ile Güney Avrupa kategorisinde "Yüksek Övgüye Değer Ödülü"ne layık görüldü.
Fransa'nın Toulouse kentinde, 9-11 Mayıs tarihleri arasında düzenlenen Routes'ta, 280 havalimanı oylandı. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı adına ödülü, İSG Ticari Havacılık Müdürü Asiyat Khasanova aldı. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı projeleri ve forumdaki standı ile havacılık sektörünün en önemli etkinliği olarak gösterilen Routes'ta ilgi odağı oldu.
Ödül ile ilgili olarak açıklamalarda bulunan İSG CEO'su Gökhan Buğday, "İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı'nın; Avrupa'nın pek çok önemli havalimanını geride bırakarak kazandığı bu ödül, havayollarına sunduğumuz ayrıcalıklı hizmetin ve doğru pazarlama stratejimizin en büyük kanıtıdır. 2009 yılını rekor yolcu artışı ile kapatarak 6.5 milyon yolcuya hizmet verdik. Hedefimiz, 2010 yılında 11 milyon yolcuya ulaşmak olacaktır. Almış olduğumuz ödül motivasyonumuzu daha da arttırarak, bizlere; kısa
sürede ne kadar doğru işler yaptığımızı gösterdi'' şeklinde konuştu.