Hıdrellez şenliklerine yoğun katılım oldu

Sinop'un Ayancık ilçesinde yapılan Hıdrellez şenliklerine bu yıl büyük bir katılım sağlandı. Ayancık köyü Ayorsan fabrikası yanındaki sağlıklı yaşam a

Sinop'un Ayancık ilçesinde yapılan Hıdrellez şenliklerine bu yıl büyük bir katılım sağlandı. Ayancık köyü Ayorsan fabrikası yanındaki sağlıklı yaşam alanında gerçekleştirilen şenliklerde davetlilere keşkek ikram edildi, halkoyunları gösterileri sunuldu.

Çeşitli yarışmaların düzenlendiği etkinliklere Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı İlyas Özdemir, AK Parti Ayancık İlçe Başkanı Bayram Ali Kalafat ile çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye tarafından gerçekleştirilen 'Sağlıklı Yaşam Alanı' projesinin Hıdrellez şenlikleriyle birlikte hayata geçtiğini belirten Ayancık Belediye Başkanı Ayhan Ergün, bunun ilçenin en önemli çevre projeleri arasında yer aldığını söyledi. Ergün, "Belediyemizce fabrikanın yanındaki hazineye ait 37 dönümlük alanda, Ayancık halkının özellikle bahardan sonraki dönemlerini geçirebilecekleri örnek bir proje yürüttük. Projemiz tamamlandı ve ilk kez Hıdrellez şenliğimizi burada yapıyoruz. Halkımıza hayırlı olsun." dedi.