Şenol Güneş: Takımın oyunun beni tatmin etmedi

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının Denizlispor'u 2-1 mağlup etmesine rağmen oynanan oyundan memnun olmadığını söyledi.

Bordo-mavili

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, takımının Denizlispor'u 2-1 mağlup etmesine rağmen oynanan oyundan memnun olmadığını söyledi.

Bordo-mavili takımın Denizlispor'u 2-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tecrübeli teknik adam, "Bu akşam maçı kazandık ama ortaya konanan futboldan hiç memnun değilim. Bu sezon beni en çok sinirlendiren maçlardan birisi bu oldu. Oyuncularım sahada istediğim gibi oynamayamadı. İyi futbol ortaya koyamadık. Oynanan oyun beni tatmin etmedi. Böyle seyirci önünde daha çok gol pozisyonuna giren gol atan biz olmalıydık" dedi.

Güneş, Denizlispor karışında alınan bu galibiyetle en azından ligi 5. sırada bitirmeyi garantilediklerini ancak bunun Trabzonspor için bir başarı olmayacağını kaydetti.

Basın mensuplarının gelecek haftaki Fenerbahçe maçıyla ilgili sorularını ise Güneş, "Bu konuyu konuşmak istemiyorum. Gelecek hafta içinde düzenleyeceğimiz bir basın toplantısında konuşabiliriz" diyerek yorum yapmadı.

Fenerbahçe ile oynanan kupa maçında forma giyen birçok oyuncunun bugün oynamamasının sorulması üzerine Şenol Güneş, "Oyuncularımızda sakatlıklar vardı. Oynatırsak daha çok sakatlanacaklardı. Onları oynatmamızın Fenerbahçe maçıyla bir ilgisi yok. Bizim için Denizlispor maçıyla Fenerbahçe maçının bir farkı bulunmuyor" diye cevap verdi.

Şenol Güneş saha kenarında bu durum karşısında sinirlendiğini kabul ederken şanssız bir maç geçiren Teofilo için şu yorumlarda bulundu: "Çalışa çalışa bunu atlatacak. Teofilo problemli, daha doğrusu bir uyumsuzluk vardı. Avrupa'da oynanamış bir futbolcu olarak burada ülkesindeki rahatlığı görmek istedi. Bu konuda sıkıntıları oldu."

Öte yandan basın toplantısında katılan Murat Tosun da, güzel gol attığı için mutlu olduğunu kaydetti.

HAKAN KUTLU: EKSİKLİKLERE RAĞMEN İYİ MÜCADELE ETTİK

Denizlispor Teknik Direktör Hakan Kutlu da, birçok eksik futbolcuları olmasına rağmen iyi mücadele ettiklerini fakat galip gelemedikleri için üzgün olduklarını söyledi. Genç teknik adam, hafta içinde Türkiye Kupası'nı kazanan Trabzonspor'u tebrik ederken, gelecek yıl Denizlispor'un başında olmayacağını birkez daha açıkladı.

SADRİ ŞENER'DEN İLGİNÇ YORUM

Öte yandan Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Denizlispor maçının ardından gelecek hafta oynanacak Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak ilginç bir yorum yaptı. Gazetecilerin Fenerbahçe maçıyla ilgili sorusuna Şener: "Sahaya çıkıp oynayacağız. Mağlup olup gideceğiz" dedi.