Melikgazi'de Muhtarlar Toplantısı Yapıldı

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2010 yılı ilk muhtarlar toplantısının ilkinin Doğu Bölgesinde yer alan 28 mahalle muhtarının katılımı ile Gesi Bölgesi Melikgazi Belediyesi Hizmet binasında gerçekleştirildiğini hatırlatarak, bu kez orta bölgede yer alan 29 mahalle muhtarı ile toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, 2010 yılı ilk muhtarlar toplantısının ilkinin Doğu Bölgesinde yer alan 28 mahalle muhtarının katılımı ile Gesi Bölgesi Melikgazi Belediyesi Hizmet binasında gerçekleştirildiğini hatırlatarak, bu kez orta bölgede yer alan 29 mahalle muhtarı ile toplantı gerçekleştirdiklerini söyledi.
Son bir yıl içerisinde hem alan hem de nüfus olarak büyüdüklerini hatırlatan Başkan Memduh Büyükkılıç, "Mahalle Muhtarları ile düzenli bir şekilde toplantılar düzenliyoruz. Ancak takdir edersiniz ki 81 mahalle muhtarı ile bir araya gelmek pek verimli ve sağlıklı bir toplantı olamıyor. Bu nedeni ile Melikgazi İlçemizde mahalleleri yakın olanları doğu-orta ve batı bölgesi olarak üçe ayırdık. Böylece daha az katılımcı ile daha etkin ve verimli toplantılar düzenliyoruz. Bu sefer orta mahalle olarak ilçemizin orta bölümünde yer alan muhtarlarımız ile toplandık. Hizmette bütünlük amacı ile toplantıya Büyükşehir, Kaski, Kayserigaz, TEK kurum yetkililerini de katılmaktadırlar" dedi.
2009 yılından önce Melikgazi ilçe sınırları içerisinde yer alan mahallelerde önceliğin Kapalı Spor Salonları ve Kültür Merkezleri, Meslek Edindirme Kursları ile çok amaçlı ve büyük ölçekli parkların istendiğini belirten Büyükkılıç, yeni bağlanan bölgelerdeki muhtarlar tarafından var olan yolların yenilenmesi, yeni yolların açılması ve yolların asfaltlanmasının istendiğini kaydetti.
Yeni bağlanan bölgelerde taleplerin yol ve imar üzerinde yoğunlaştığını ifade eden Büyükkılıç, toplantıda her muhtara mahallelerindeki acil yapılması istenen 3 hizmeti yazılı olarak belirtmeleri istendiğini söyledi.