Kazakistan Ve Türkiye Kardeş Şehirlere Sahip Oluyor

Kazakistan, Pavlodar Bölge Valisi Bakitzhan Sagintayev ve Şehir Valisi Bakitjan Zhulamanov, kalabalık bir heyetle Kayseri'ye gelecek.

Kazakistan'ın Ankara Büyükelçisi Baghdad Amreyev'in yanı sıra çok sayıda diplomat, bürokrat ve işadamı ile Kayseri'ye gelecek olan Kazakistan heyeti, 2 Mayıs Pazar günü Kayseri'de olacak. İki günlük program kapsamında Kayseri Valiliği, Büyükşehir Belediyesi, KAYSO, KTO ve OSB'yi ziyaret edecek olan heyet ayrıca Kadir Has Stadı, Kent Müzesi, Kongre ve Spor Merkezi'ne de gezilerde bulunacak. Kazakistan Heyeti'nin temasları kapsamında ayrıca Kayseri ile Pavlodar arasında ekonomik ve kültürel işbirliği başta olmak üzere her alanda iyi ilişkiler kurulup geliştirilmesini sağlamak amacıyla 'Kardeş Şehir' ön protokolüne imza atılacak.
3 Mayıs Pazartesi günü Başkanlık Brifing Salonu'nda düzenlenecek imza töreni saat 09.00'da başlayacak ve Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ile Pavlodar Şehir Valisi Bakitjan Zhulamanov hazırlanan ön protokole imza atacak.