Belediye Meclisi'nin En Genç Üyesi Demirtaş Başkan Gümrükçüoğlu'na Müteşekkir

Trabzon Belediye Meclisi'nin en genç üyesi Halil İbrahim Demirtaş 1 yıllık görev süresinde Trabzon'a yaptığı hizmetlerden ötürü Trabzon Belediye Başkanı Dr

Trabzon Belediye Meclisi'nin en genç üyesi Halil İbrahim Demirtaş 1 yıllık görev süresinde Trabzon'a yaptığı hizmetlerden ötürü Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'na müteşekkir olduklarını söyledi.
Gümrükçüoğlu'nun 1 yıllık görev süresinin objektif her Trabzon'lu tarafından övüldüğünü siyasi düşünenler tarafından da ise eleştirildiğini dile getiren Demirtaş, "Ben 30 yaşındayım. Bu yaşıma gelen kadar Trabzon Belediyesi'nin Trabzon'a bir yıl içerisinde bu kadar büyük katkı yaptığına hiç şahit olmamıştım. İnşallah bu 5 yılın sonunda Trabzon'un marka kent olma sürecinin tamamlayacağına inanıyorum" dedi.
Başkan Gümrükçüoğlu'nun kalan 4 yıllık görev süresinde Trabzon'a hak ettiği hizmeti getirmesi konusunda Trabzon'un tüm bileşenlerinin aynı hedefe kilitlenmesi gerektiğini ifade eden Demirtaş "Hepimiz bu şehirde yaşıyoruz ve bu şehrin havasını soluyoruz. Bu şehirde çıkacak bir sorun hepimizin sorunu oluyor. Bir problemin çözümü hepimizin ortak bir meselesini çözümlüyor. Sonuçta Başkanımızın hizmetleri Trabzon şehrinin her bireyine yansıyor. Problemsiz bir Trabzon için tüm güçlerimizi birleştirmeli ve kısır çekişmelerden uzak durmalıyız" diye konuştu.
Trabzon'u geleceğe taşıyacak çok önemli projelerin bir kısmının tamamlandığını bir kısmının yapımının devam ettiğini bir kısmının da proje aşamasına geldiğini kaydeden Demirtaş, Trabzonlular'ın kendilerine verdiği desteğe layık olmaya çalışacaklarını sözlerine ekledi.