Nazilli Polis Teşkilatından Protokol Ziyaretleri

Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 165. yıldönümü nedeniyle Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Pala ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, ilçe protokolünü ziyaret etti.

Polis Teşkilatın kuruluş yıldönümü nedeniyle bir nezaket ziyareti gerçekleştirdiklerini belirten Nazilli Polis Meslek Yüksek Okulu Müdürü Ahmet Pala ve Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Abdullah Günal, hafta boyunca düzenlenecek etkinliklere tüm protokol üyelerini davet etti.
Nazilli Kaymakamı Caner Yıldız'ın yerine vekalet eden Sultanhisar Kaymakamı Orhan Mardinli'yi de ziyaret ederek bir buket çiçek takdim eden Nazilli Polis Okulu Müdür Ahmet Pala ile Nazilli Emniyet Müdürü Abdullah Günal, Türk Emniyet teşkilatı ile ilgili günün anlam ve önemini belirten görüş alış verişinde bulundular. Kaymakam Mardinli, Türk Polis Teşkilatı ile gurur duyduklarını belirterek, "Polisimiz 24 saat gecesini gündüzüne katarak vatandaşlarımıza hizmet ediyor. Polis Teşkilatı'nın gelişimi çok iyi. Teknik açıdan da birçok yabancı ülke polisine örnek oluyor. Çoğu ülkeler Türk polisinin bu başarılarını örnek alıyor ve Türkiye'de eğitimden geçiriliyorlar. Polis teşkilatında görev yapan Emniyet personelimize güveniyor ve bu başarılarının devamını diliyorum" şeklinde konuştu.
Nazilli Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz yaptığı konuşmasında; "Nazilli çok şanslı bir yer. Mesleğinde kendini kanıtlamış 2 tane pırıl pırıl amirimiz, müdürümüz burada görev yapıyor. Onlarla birlikte çalışmaktan büyük onur ve gurur duyuyorum. Hedefimiz Nazilli'yi suçtan arındırarak rahat huzurlu ve hiç bir suç işlenmeyen tüm Türkiye'de örnek bir ilçe yapmak. Aslında ben Nazilli'ye ilçe de diyemiyorum. Nazilli nüfusu ve kalkınmasıyla birçok ilden daha ileride bir ilçemizdir. Adalet ve Emniyetin bir bütün olduğunu unutmamak gerekir. Türk Emniyet teşkilatımızın ve polislerimizin haftasını kutlarım" dedi.
Polis Teşkilatının kuruluş yıldönümünü kutlayan ve ziyaretlerinden ötürü teşekkür eden Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık ise, "Sizi ve şahsınızda tüm emniyet mensuplarının yıldönümünü kutluyorum. Sizlerin varlığı sayesinde bizler huzurlu bir yaşam sürüyoruz. Emniyet mensuplarımıza bu nedenden ötürü ayrıca teşekkür ediyor, görevi başında şehit düşmüş polislerimize Allah'tan rahmet dilerken, gazilerimize de saygılarımı sunuyorum" dedi.