Kayseri'de Bir Kadının Yakılarak Öldürülmesi Olayıyla İlgili 6 Kişi Yakalandı

Kayseri'de bir kadının bıçaklandıktan sonra otomobilinde yakılarak öldürülmesiyle ilgili olarak 6 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre 27 yaşındaki A.K. isimli kadın, geçtiğimiz aylarda Melikgazi ilçesine bağlı Gesi Taş Ocakları mevkiinde bıçaklandıktan sonra otomobiline benzin dökülüp yakılarak öldürülmüştü. Konuyla ilgili geniş çaplı araştırma yapan ekipler, ipucu olarak Gesi'de bulunan PTT merkezinin güvenlik kamerasını inceledi. Kamera kayıtlarında, A.K. isimli kadının otomobilinin ardından geçtiği görülen Ford marka otomobilin zanlılara ait olabileceği ihtimali üzerinde duruldu. Kayseri'deki tüm Ford marka
otomobillerin listesini çıkaran ekipler, 425 aracın bilgilerini inceledi.
Kameraya yansıyan otomobilin oto kiralama şirketine ait olduğunu belirleyen ekipler, aracın o tarihte İ.A. isimli şahsa 6 gün süreyle kiralandığını öğrendi. İzinler doğrultusunda İ.A.'nın telefon kayıtları ve konuşmaları çıkarıldı. Öte yandan İ.A. ve olayın yaşandığı gün otomobil içerisinde bulunduğu ileri sürülen T.H. (25), M.Ç. (25), Y.Ü. (25), N.A (28) ve D.A. (43) da gözaltına alındı.
İfadelerinde suçlarını itiraf eden şüpheliler, "tasarlayarak adam öldürme" suçundan mahkemeye çıkarılacak.