Ak Parti İl Başkanı Günnar Ve Yönetim Kurulu Üyelerinden Emniyet Müdürü Boz'a Ziyaret

Polis Teşkilatı'nın 165. kuruluş yıldönümü münasebetiyle Trabzon AK Parti İl Başkanı Dr. Adnan Günnar ve Yönetim Kurulu üyeleri Trabzon Emniyet Müdürü Feridun Boz'u makamında ziyaret etti.

Samimi bir havada geçen ziyarette müdür Boz, polis teşkilatının tarihçesiyle ilgili bilgi verirken, trafik konusunda Trabzon'da sürücülerin aceleci davrandığını söyledi. Müdür Boz, polisin Trabzon'daki çalışmalarıyla ilgili verirken, halkı parmak izi vermeye davet etti.
Parmak izinin toplumda suç işleyen algı gibi kullanıldığı ancak bunun aslında bir kimlik olduğuna dikkat çeken müdür Boz "Her vatandaşımızın parmak izi vermesi bir takım kolaylıkları beraberinde getirecektir. Parmak izi aslında bir kimliktir. Halkımız arasında parmak izi sanki suç işleyen algısı gibi telafuz ediliyor. Özellikle kayıp olan şahıslar için bu çok önemli. Örneğin Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Trabzon'da da sahipsiz mezar var. Oysa vefat eden kişinin parmak izi olmuş olsa, kimlik bilgilerine çok rahatlıkla ulaşmış olunacak" dedi
AK Parti İl Başkanı Adnan Günnar ise polis teşkilatının 165. kuruluş yıldönümünün hayırlı olması dileğinde bulunurken, başarılar diledi.