Gümüşhane'de Geçtiğimiz Aylarda Yapılan Mahalle Yolları Tamamlandı

Gümüşhane İl Özel İdaresi tarafından geçtiğimiz aylarda başlatılan çalışmalarla, Torul ilçesine bağlı Budak ve Köstere köylerinde hiç yolu olmayan mahallelerin yolları tamamlandı.

Gümüşhane'de Geçtiğimiz Aylarda Yapılan Mahalle Yolları Tamamlandı
Beraberinde Torul Kaymakamı Şafak Gürçam, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İsmail Yalçın ve Kültür ve Turizm Müdürü Temel Yalçın'la birlikte yapımı tamamlanan yollarda incelemelerde bulunan Vali Enver Salihoğlu, yolu olmayan tek bir mahalle, tek bir hane kalmayıncaya kadar çalışmalara devam edeceklerini söyledi.
İlk olarak ilçenin Köstere köyüne bağlı Dere mahallesindeki yolda incelemelerde bulunan Vali Salihoğlu, burada mahalle sakinleri ile bir araya geldi. Buradan Budak köyü Falcılı mahallesindeki yol çalışmalarını incelemek üzere bölgeye giden Vali Salihoğlu, yaptığı açıklamada, "Ekiplerimiz kış aylarında da yaptıkları çalışmalarla Köstere köyümüzde yaklaşık 3.5 kilometrelik bir yol yaptılar. Aynı şekilde de Budak köyünün Falcılı mahallesinde 1.5 kilometrelik bir kısım bitirildi. Köstere köyündeki vatandaşlarımız bu mahalleye ev yapacak ve eski evlerini onaracaklar. Evlerini yaparlarsa suya ihtiyaçları olacak. Sularını yapmaları için de borularını vereceğiz" dedi.
Vali Salihoğlu, coğrafi şartların çok zor olduğu bölgede yapılan yollarla ilgili, "Ülkeyi savunurken nasıl bir kişi kalıncaya kadar mücadele ediyorsak, ülkenin yurttaşının teki için de devlet mücadelesini vermelidir" şeklinde konuştu.