Polis Ve Öğrencilerden Tiyatro Gösterimi

Sarıgöl Emniyet Müdürlüğü ve Sarıgöl Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ortaklaşa sahneye koyulan "Polis Merkezinde Bir Akşam" isimli tek perdelik tiyatro oyunu, Belediye Düğün Salonu'nda gösterime girdi

Sarıgöl Emniyet Müdürlüğü ve Sarıgöl Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından ortaklaşa sahneye koyulan "Polis Merkezinde Bir Akşam" isimli tek perdelik tiyatro oyunu, Belediye Düğün Salonu'nda gösterime girdi.
Üç seans olarak sahnelenen oyun öncesi bir konuşma yapan Sarıgöl Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek, "İzlenmekte olan tiyatro oyunu polis ve öğrenci arkadaşlarımızın gayretleriyle ortaya konuldu. Polis Haftası etkinlikleri için ilçemizde ilköğretim, lise ve dengi okullar, akşama da yetişkinlere aynı oyun sergilenecek. İlçemizde tiyatro kültürünün yaygınlaşması ve ilçemiz gençlerinin tiyatroyla eğilmeleri sevindirici bir olaydır" dedi.
Sarıgöl Emniyet Müdürü Yaşar Şimşek'in yazdığı tiyatro oyunu izleyenler tarafından beğeni kazandı ve alkış topladı. Oyunda 'Bekçi Abuzer' karakterini canlandıran oyuncu, seyircilerin arasına inerek davetlilere ve oyunun yazarına çikolata ikram etti. Oyuncu büyük alkış topladı.
Oyunun Turgutlu, Alaşehir, Buldan ve Eşme ilçelerinde de birer gün sahneleneceği belirtildi.