Çubuk Belediye Başkanı Özden, Şampiyon Sporcuları Kabul Etti

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, atletizm müsabakalarında derece elde eden sporcuları kabul etti.

İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Melek Engin Çelenk ile birlikte ilçe genelinde Erkek ve Bayan Minikler ile yıldızlar kategorisinde yapılan çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrenciler Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden'i ziyaret ettiler. Başkan Özden ile bir süre sohbet eden öğrenciler, katılacakları yarışmalar hakkında bilgi verdiler.
Ziyaretlerinden dolayı sporcular ve öğretmenlere teşekkür eden Başkan Özden, ilçede sosyal faaliyetlere çok önem verdiklerini ve bu nedenle de birçok dalda yeni kurslar açtıklarını söyledi. İlçedeki yetenekleri gün yüzüne çıkarmak için çalışmalar yaptıklarını ifade eden Başkan Özden, eğitime imkanları doğrultusunda her türlü desteği verdiklerini ve vermeye de devam edeceklerini vurguladı. İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün çalışmalarını yakından takip ettiklerini ve her türlü faaliyetlerine katıldıklarını
hatırlatan Başkan Özden, ''İlçemizdeki başarılı çalışmaları ve başarılı gençleri görmek bizleri son derece mutlu ediyor. İlçemiz her yönüyle kuzeyin parlayan yıldızı olamaya namzet bir ilçedir'' dedi.
Restore edilen yeni belediye binasını çok beğendiklerini ve bu çalışmasından dolayı Başkan Özden'e teşekkür eden öğrenciler, Ankara'da yapılacak atletizm yarışmasında da madalya ile gelecekleri sözünü verdi.