Cizre'de Kutlu Doğum Haftası Etkinlikleri

Şırnak'ın Cizre ilçesinde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in doğum günü etkinlikleri Mustazaf-Der ve Peygamber Sevdalıları Tertip Komitesi'nin düzenlemiş olduğu etkinlik ile start aldı.

Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed'in (SAV) doğum günü münasebeti ile Cizre'de faaliyet gösteren Mustazaf-Der ve Peygamber Sevdalıları Tertip Komitesi Dicle Nehri kenarında kutlu doğum etkinliği düzenledi. Nevruz alanında düzenlenen etkinliğine Av. Araştırmacı Yazar Necat Özdemir konuşmacı olarak katıldı. Programda Grup Vuslat, Grup Botan ve Mustafa Altıntop birbirinden güzel ilahiler seslendirdi. Kutlu Doğum Haftası'nda sürekli tekbir getirilip ''Katil İsrail'' sloganları atıldı. Etkinlik kapsamında
yapılan konuşmalarda, bundan yüz yıllar öncesinde olduğu gibi şimdi de ABD, İsrail ve diğer bazı devletlerin Müslümanlara zulüm yaptığı, ancak bu insanlara diğer Müslüman devletlerin sessiz kaldığı ve Müslümanlara yapılan bu zulmün bitmesi için bütün Müslümanların birbirlerine destek çıkması gerektiği vurgulandı. Öğle saatlerinde başlayan Kutlu Doğum etkinlikleri akşam saatlerine kadar devam etti.