Müjdat Gezen'e 'Teşekkür Belgesi' Verildi

Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, ilçeye bağlı Güneydamları Depremevleri İlköğretim Okulu'nun tadilat çalışmasını üstlenen Bursa Müjdat Gezen Sanat Merkezi elemanlarına ve çalışanlara teşekkür etti.

Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Tekin ile birlikte okulu ziyaret etti, tadilatında önemli rol oynayan Sanatçı Müjdat Gezen'e verilmek üzere bir teşekkür belgesi verdi. Törende, Bursa Müjdat Gezen Sanat Merkezi yetkilisi Necati Alınca, Müjdat Gezen'e iletilmek üzere Teşekkür Belgesi'ni Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu'nun elinden aldı. Törende bir konuşma yapan Sarıgöl Kaymakamı Adem Uslu, "Değerli sanatçı Müjdat Gezen'i, ilçemizin tek öğretmenli okulunda gerekli tadilatları
yaptırmaları, okul için her türlü imkânları sağladığı için kendilerini kutluyorum. Gösterdikleri özveriyi de takdir ediyorum" dedi.
Müjdat Gezen adına teşekkür belgesini alan Necati Alınca da, şunları söyledi: "Müjdat Gezen, okullar kapanmadan mutlaka Güneydamları köyüne geleceğine söz verdi. Ayrıca, köyde Bursa Müjdat Gezen Sanat Merkezi öğrencileri köylülere tiyatro gösterimi yapacak. Köydeki öğrencileri de Bursa'ya götürerek öğrencilerin Bursa'yı görmeleri sağlanacak."
Sarıgöl ilçesine bağlı Güneydamlar Depremevleri İlköğretim Okulu'nda iki gün süren okul tadilat çalışmalarının tamamlanmasının ardından Müjdat Gezen'in ekibi köyden ayrıldı.