Ak Gençlik Şölene Hazır

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Avukat

AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Avukat. Fatih Şahin, Genel Merkez Gençlik Kolları Teşkilat Başkanı Mustafa Kurt ve Genel Merkez Gençlik Kolları Ekonomik ve Mali İşler Başkanı İhsan Karakaya; 16 Mayısta İzmir'de gerçekleştirilecek 9. Gençlik Şöleni öncesi İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Hamza Dağ ile biraraya geldi.
81 ilin Gençlik Kolları Teşkilatlarını biraraya getirecek ve AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın da katılacağı şölenin yapılacağı Halkapınar Spor Salonunda incelemelerde bulunan Şahin ve Genel Merkez Gençlik Kolları mensupları, İzmir İl Gençlik Kolları üyeleriyle de bir toplantı düzenledi. Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Fatih Şahin'i ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti ifade eden İzmir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Hamza Dağ, 16 Mayısta İzmir'de gerçekleştirilecek Gençlik Şölenini teşkilat olarak layıkıyla yerine getireceklerini ifade etti. Dağ; "Bu şölende hem İzmir'e hem de tüm Türkiye'ye güzel bir mesaj vereceğiz. Bu şölen bizim için ciddi bir şans. 9 senedir birçok ilde yapıldı. Belki de en anlamlısı İzmir'de yapılacak. Sıkı bir çalışmayla alnımızın akıyla bu şöleni gerçekleştireceğiz'' dedi. AK Parti Genel Merkez Gençlik Kolları Başkanı Fatih Şahin ise şölenin bu yıl İzmir'de gerçekleştirilecek olmasının oldukça manidar bir seçim olduğunu vurguladı, Şahin; "Bu yıl ki şölenin nerde yapılacağı konusunda Genel Merkezimizde yaptığımız istişarelerde birkaç il ön plana çıktı. Bu illeri Genel Başkanımızla paylaştığımızda Sayın Başkanımız 'aklınızdan geçen bir il var mı?' diye fikrimizi sordu. Bizde İzmir'de yapılabileceği yönünde fikir beyan ettik. İzmir güzel programlara imza attığımız, mitinglerimizin en güzel şekilde icra edildiği. Ayrı bir havası ve bir şehir. Biz İzmir'de çok güzel bir şölene imza atacağımızdan eminiz İzmir'in ayrıca, Türkiye'deki demokratik geleneğin yerleşmesinde önemli bir rolü var. Ülkemizin şu andaki süreciyle de örtüştüğü bir şehir. 16 Mayıs tarihi itibariyle Anayasa değişikliği konusunda önemli bir mesafenin kat edildiği belki de referanduma gidilecek bir süreçte şölenimizi icra edeceğiz. Gözler hem gençliğimizin hem de Genel Başkanımızın vereceği mesajlarda olacak. Demokrasi geleneğinin başlangıcı olan bir coğrafyada, ülkenin demokrasi tarihine damga vuracak bir süreçte önemli bir programa imza atacağız" dedi.
Şahin ayrıca AK Partide genç siyasetçilere verilen önemi de vurgulayarak; "Genel Başkanımız geçen yıl ki şölenimizin başında 'Benim genç arkadaşlarımla birlikte olduğum zamanlar çok büyük haz aldığım zamanlardır' demişti. Genel Merkezimizin bizleri siyasetin ilk 11'inde nasıl değerlendirdiğini, gençliğimize verdiği önem ve desteği çok iyi biliyoruz. Bizler bugünün siyasetinin oluşumuna katkı sağlayan, bugünün sorunları hakkında ilgili söyleyecek sözleri olan gençleriz. Eğer partimizin bayrağı bir yere asılacaksa o direğin en tepesine çıkarak asarız. Genel Başkanımız gençlerin siyasetteki bu anlamda bizlerin önünü açıyor. Bugün gençlik kollarında siyasete başlamış birçok arkadaşımız genel merkez yönetim kurulunda görev almaktadır. Partimizin yaptığı hizmetler bizler sayesinde çok daha iyi noktalara gelecektir''şeklinde konuştu. Şahin şölende Pop müziğin sevilen isimleri Murat Göğebakan ve Mustafa Ceceli'nin sahne alacağı; bir bayan sanatçıyla da görüşmelerin devam ettiğini kaydetti.
Toplantının sonunda AK Parti İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Ertunç Ünver tarafından hazırlanan ve İzmir'deki teşkilat çalışmalarını içeren www.izmirakgenclik.com sitesi, Şahin'e bir sunumla tanıtıldı.