Yozgat Maltepe Dershanesi, YGS'de 3 dalda 3 birinci çıkardı

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Maltepe Dershanesi Yozgat Şubesi, 3 dalda 3 birinci çıkardı. Maltepe Dershanesi öğrencilerinden Ahmet Erol YGS-3

Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nda (YGS) Maltepe Dershanesi Yozgat Şubesi, 3 dalda 3 birinci çıkardı. Maltepe Dershanesi öğrencilerinden Ahmet Erol YGS-3 puan türünde, Samet Akbulut YGS-4 puan türünde ve Ahmet Erol YGS-5 puan türünde birinciliği paylaştılar. Ayrıca öğrencilerden Ahmet Ceyhan ise sayısal alanda yalnızca 1 yanlış yaparak önemli bir başarıya imza attı. Dershane öğrencilerden birinci olanların Yozgat Fen Lisesi öğrencisi olması da dikkat çekti.

Dershane müdürü Bilal Altıner, bu başarının tesadüf olmadığını belirterek, "Öğrencilerimiz disiplinli çalıştı. Öğretmenlerin ise tecrübeyi iyi kullanmaları sayesinde bu başarıyı sağladık. Başarıda ailelerin destekleri de çok önemli." dedi.

Aynı başarıyı ve daha iyisini LYS'de de yakalayacaklarını ifade eden Altıner, "Yükseköğretime Geçiş Sınavı'nın ardından bu yönde de çalışmalarımıza başladık. LYS'ye son 60 gün sloganıyla bir program hazırladık. Bu program çerçevesinde son 60 günde sadece 29 deneme uygulayacağımızı söylersem zannediyorum ne kadar dolu ve verimli bir program olduğu anlaşılacaktır." şeklinde konuştu.