Foseptik Çukuruna Düşen Minik Emirhan Hayat Mücadelesi Veriyor
Giresun'un Duroğlu beldesinde evlerinin bahçesinde açılan ancak kapatılmayan foseptik çukuruna düşen 5 yaşındaki Emirhan Kılıçarslan, kaldırıldığı hastanede yaşam mücadelesi veriyor.

"Oğlum Mahmut ve gelinim Songül evin önündeki tarlada mısır ekerlerken torunum Emirhan yanlarında oynuyormuş. Bu arada yanlarından ayrıldığını fark eden oğlum ve gelinim torunum Emirhan'ı aramaya başlamışlar. Bir süre aradıktan sonra foseptik çukurunun açık olduğunu görmüşler ve oğlum çukurun içerisine girerek aramaya başlamış ve çukurun içinde bulmuş. 'Bizim öldü' diye hastaneye kaldırdığımız torunuma Allah yeniden can vermiş."
Evin 8-9 yıl önce yapıldığını ve foseptik çukurunun da olduğunu söyleyen babaanne Pembe Kılıçarslan "Çukur burada vardı. Çocuklarda burada oynardı. Çukurun ağzı tahta ile kapalıydı. Ama nasıl olduysa kapağı açıp içine düşmüş. Anlayamadık" dedi.
Duroğlu Belediye Başkanı Murat Kılıçarslan ise yaşanan olayda bir ihmal varsa bu ihmalin aileye ait olduğunu iddia ederek "Aile kendilerine ait evin arka bahçesine fosseptik çukuru açmış. Belediyemizin açtığı bir çukur falan değildir" diye konuştu.
