Kocaeli Aydınlar Ocağı'ndan Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş'a Vefa Gecesi

Kocaeli Aydınlar Ocağı Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş'a vefa gecesi düzenledi.

Leyla Atakan Kültür Merkezi'nde düzenlenen geceye Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş'ın yanı sıra Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Cemil Çiçek, Kocaeli Valisi Gökhan Sözer, Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Saadet Partisi eski Genel Başkanı Recai Kutan, AK Parti Elazığ Milletvekili Necati Çetinkaya, İstanbul Milletvekili Ahmet Tan, İstanbul Ticaret Odası Başkanı Murat Yalçıntaş ve davetliler katıldı.
Prof. Dr Nevzat Yalçıntaş'ın üzerlerinde emeği olan değerli bir ilim ve fikir adamı olduğunu belirten Çiçek, "Kendisinden çok şey öğrendik. Soğuk savaşın acımasızca devam ettiği yıllarda biz okumaya geldik. Kimileri elimize sopa verdi kimileri taş verdi. Sayın hocam bizlere kutup yıldızı oldu. Ufkumuzu ve yönümüzü şaşırmadık ve bu gün bu makamlara onların sayesinde geldik" dedi.
Prof. Dr. Yalçıntaş kurucusu olduğu Aydınlar Ocağı tarafından bu şekilde anılmanın kendisini çok mutlu ettiğini ve katılan emeği geçen herkese teşekkür etti. Gecede Prof. Dr. Nevzat Yalçıntaş'ı anlatan bir belgesel yayınlanırken bir de panel düzenlendi.