Seri Katil Zanlısı Öldürdüğü Esra'nın Babasıyla Berberde Karşılaştı İddiası

Muğla'nın Bodrum ilçesinde yakalanan seri katil zanlısının, bankacı Esra Yaşar'ı öldürdükten sonra pazar günü berbere gidip tıraş olduğu iddia edildi.

Mahallede berberlik yapan Abdurrahman Kuktay, katil zanlısı H.A.'nın ilk cinayetin ardından pazar günü dükkana gelip saçlarını kestirdiğini söyledi. Kuktay, "Esra'nın acılı babası kızı öldürüldükten sonra bize geldi. Bir cenazesi olduğunu söyledi. Memleketi Adıyaman'a giderken dükkanımda sakal tıraşı oldu" dedi. Kuktay, katilin de aynı gün tıraş olduğunu, hatta acılı baba ile berberde karşılaştıklarını söyledi. Çok konuşmadıklarını belirten Kuktay, cinayetlere çok üzüldüklerini ifade etti.
Katil zanlısının Esra'nın babasının tıraşı bittiği anda geldiğini kaydeden Kuktay, kızın babasıyla katil zanlısının göz göze geldiğini söyledi. H.A.'nın saçlarının kısa kesilmesini istediğini anlatan Kuktay, "Zanlı akşamüzeri bizim dükkana geldi. Oturduğu andan itibaren benimle hiç konuşmadı. Birkaç defa konuşturmaya çalıştım ama başaramadım. Üzerinde montu vardı, çıkarmasını istedim ama montunu bile çıkarmadı. Bende daha fazla uzatmadan saçlarını kısa kesip kendisini gönderdim" diye konuştu.