Efsane futbolcular Gaziantep'e yapılacak Umut Evi için bir araya geldi

Gaziantep Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları için yapılacak Umut Evi için Gaziantep'e gelen efsane futbolcular, Merinos Halı

Gaziantep Onkoloji Hastanesi'nde tedavi gören hasta ve hasta yakınları için yapılacak Umut Evi için Gaziantep'e gelen efsane futbolcular, Merinos Halı Fabrikası'nda yemeğine katıldı.

Ünlüler, Kamil Ocak Stadı'nda gösteri maçına çıkacak. Gösteri maçına, Oğuz Çetin, Rıdvan Dilmen, Gökhan Keskin, Hasan Özer, Bülent Uygun, Şifo Mehmet (Mehmet Özdilek) gibi ünlüler katılacak. Gaziantepspor'un eski teknik direktörü Nurullah Sağlam'ın katkılarıyla gerçekleştirecek gösteri maçı spor dünyasının ünlülerini Gaziantep'te bir araya getiriyor. Ünlü futbolcular, Umut Evi'nin iç tefrişatı için Kamil Ocak Stadı'nda çıkacak.

Nurullah Sağlam, program hakkında yaptığı açıklamada, projenin Gaziantep adına önemli bir proje olduğunu söyledi. Sağlam, "Bu projeyi efsane arkadaşlarımıza anlattığımızda, olumlu tepkiler aldık. Hepsine yürekten teşekkür ediyorum. Emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler ediyorum." dedi.