Bakiad, Küresel İktisadi Gelişmeler Konferansı Düzenleyecek
Bartın Aktif İşadamları Derneği (BAKİAD) tarafından "Küresel İktisadi Gelişmeler, Yeni İnsan ve İşadamı Modelimiz" konulu konferans düzenlenecek.

TUSKON , HAZİRAN AYINDA152 ÜLKEDEN İŞADAMLARINI İSTANBUL ' A GETİRECEK
BAKİAD tarafından düzenlenecek konferans programında ayrıca 13-18 Haziran 2010 tarihlerinde İstanbul Expo Center ' de düzenlenecek olan TUSKON Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2 . programı hakkında da tanıtım ve bilgilendirmede bulunulacak . Bağlı bulundukları konfederasyon Türkiye İşadamları ve Sanayiciler Konfederasyonu ( TUSKON ) tarafından Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2 . programına Afrika , Amerika , Latin Amerika , Ortadoğu , Balkanlar , Uzakdoğu , Asya ve Avrupa ' dan 152 ülkeden 2 bin 200 alıcı firma , işbirliği ve ticaret için İstanbul ' da Türk işadamları ile bir araya geleceğini belirten BAKİAD Başkanı Birol Dikyurt , düzenlenecek konferansta bu programla ilgili bilgi verdikten sonra program hakkında tanıtım kitapçığı dağıtılacağını söyledi . 13-18 Haziran tarihlerinde TUSKON tarafından İstanbul ' da düzenlenecek olan Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2 . programına işadamlarının yanı sıra birçok ülkeden ticaret bakanları , ticaret odası başkanı ve gazeteciler de programa katılacak .
2 bin 200 yabancı işadamı , bin 200 Türk işadamının katılacağı ve 400 standın açılacağı TUSKON Türkiye-Dünya Ticaret Köprüsü 2 . programında 40 bin ikili iş görüşmesi kapsamında 7 milyar dolarlık bir ticaret hacminin oluşması bekleniyor .
