İlköğretim Okulunda Turizm Haftası Etkinliği

Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde Turizm Haftası etkinlikleri kapsamında İsmail Baykut İlköğretim Okulu'nda tören düzenlendi.

  Okulda gerçekleştirilen etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşı ' nın okunması ile başladı . Açılış konuşması yapan Okul Müdiresi Zeynep Akın , Turizm Haftası etkinliklerinin her sene kendi okullarında yapılmasından memnun olduklarını belirterek , bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Lapseki ' yi en iyi şekilde tanıtacaklarını söyledi . Yapılan konuşmanın ardından öğrencilerinin hazırladığı oyunlar ilgiyle izlendi . Daha sonra tarihi eserlerin sergilendiği serginin açılışı yapıldı . Sergi gezilirken yöresel kıyafetli öğrenciler misafirlere Türk kahvesi ikram etti . Daha sonra bahçede kurulan çadırda keşkek ve gözleme ikramı yapıldı .
Etkinliğe Lapseki Kaymakamı Fahri Meral , Belediye Başkanı Gani Mehmet Ekim , İl Genel Meclis üyeleri , Emniyet Müdürü Murat Sarı , Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Cengiz Erol ve daire müdürleri ile öğrenci velileri katıldı .