Sakarya Otizm Ve Yaşam Derneği Başkan Toçoğlu'nu Ziyaret Etti

Sakarya Otizm ve Yaşam Derneği Başkanı Gülser Ergün ve yönetim kurulu üyeleri "Dünya Otizm Farkındalık Günü" nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret ettiler.

Otizm Yaşam Derneği Başkanı Gülser Ergün, Başkan Yardımcısı Sevim Balıkkaya ve derneğin yönetim kurulu üyeleri birlikte "Dünya Otizm Farkındalık Günü" nedeniyle Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'nu ziyaret etti. Otizm Derneğinin çalışmalarından söz eden Gülser Ergün "Sakarya Otizm ve Yaşam Derneği olarak otistik çocuklarımızın ihtiyaçlarının giderilmesinde dernek üyelerimizle birlikte çalışmalar yaptık. Derneğimizin bu günlere gelmesinde Zeki Başkanımızın ve hayırsever işadamlarımızın büyük destekleri oldu. Her zaman yanımızda olan ve desteğini bizlerden esirgemeyen Başkanımıza duyarlılığından dolayı teşekkür ediyoruz" dedi.
Her zaman otizmli çocukların yanında olduğunu belirten Başkan Toçoğlu, "Bu yavrularımız hepimizin evlatları. Otistik çocuklarımıza yardımcı olmalı ve destekte bulunmalıyız. Bu evlatlarımızın sıkıntılarını bir nebze de olsa giderebilmek adına ne gerekiyorsa yapmalıyız. Yıllardır derneğinizin yaptığı çalışmaları yakından takip ediyorum. Özverili çalışmalar gerçekleştiriyorsunuz. Başarılı çalışmalarınızdan dolayı tüm dernek üyelerini tebrik ediyorum" diye konuştu.
Otistik çocuklarla tek tek ilgilenen Başkan Toçoğlu, çocuklara çeşitli hediyeler verdi.