Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Atabek, Hendek Kadın Kolları Toplantısına Katıldı

AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları'nın yönetim kurulu toplantısına katıldı.

Haftalık toplantılarını aksatmadan düzenli olarak yapan AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları, çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Kadın Kollarının bu haftaki toplantısına AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek katıldı. AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci de toplantıya katılanlara hoş geldin ziyaretinde bulundular.
AK Parti Hendek İlçe Kadın Kolları Başkanı Hatice Yaz, Başkan Atabek'e çalışmaları hakkında bilgi verdi. Başkan Yaz, haftalık toplantılarını aksatmadan yaptıklarını belirterek, "Toplantılarımızda yaptıklarımız ve yapılması gereken faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunuyoruz. İlçemiz mahalle ve köylerinde mağdur vatandaşlarımızın tespitlerini yapıyor elimizden geldiğince sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Partimizde her gün bir yönetim kurulu arkadaşımız nöbetçi olup gelen vatandaşlarla birebir ilgileniyor. Hasta, yaşlı ve engelli vatandaşlarımızı da unutmuyoruz. Onları evlerinde ziyaret edip onlarla sohbet ediyor ihtiyaçlarını tespit ediyoruz. Hendek Kadın Kolları olarak aktif bir şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. Hedefimiz büyük çok çalışmalıyız" dedi.
AK Parti Sakarya İl Kadın Kolları Başkanı Çiğdem Erdoğan Atabek, Hendek Teşkilatı'nı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, "Hendek bütün faaliyetlerimizde aktif olarak kendini gösteriyor. Hendek Teşkilatı çalışmalarıyla örnek teşkilattır. Sadece Hendek'te değil Sakarya'nın neresinde etkinlik olursa olsun Hendek her zaman hazırlıklı olarak katılmıştır. Biz hanımlar siyasette her zaman aktif rol almaya devam etmeliyiz. Siyasette emin adımlarla yürüyoruz ve inanıyorum ki biz hanımlar siyasete çok katkı sağlayacağız" diye konuştu.