Samsun Basketbol Kulübü Başkanı Tayıncı:

-SAMSUN BASKETBOL KULÜBÜ BAŞKANI TAYINCI: -'ACI TATLI ANILARIN YAŞANDIĞI BİR SEZONU BİTİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ' SAMSUN (A.A) - 19.04.2010 - T-S

-SAMSUN BASKETBOL KULÜBÜ BAŞKANI TAYINCI:

-'ACI TATLI ANILARIN YAŞANDIĞI BİR SEZONU

BİTİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ'

SAMSUN (A.A) - 19.04.2010 - Türkiye Bayanlar Basketbol Ligi'nde mücadele eden Samsun Basketbol Kulübü'nün başkanı Hüseyin Tayıncı, 'Acı tatlı anıların yaşandığı bir sezonu bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz' dedi.

Geçen hafta Panküp Kayseri Şekerspor maçında alınan 83-75'lik galibiyet sonrası kulüp yönetim kurulu, teknik heyet ve oyuncular bugün bir araya geldi.

Marin Butik Otel'de düzenlenen veda yemeğinde konuşan kulüp başkanı Hüseyin Tayıncı, takımın ligde oynadığı karşılaşmalardan aldığı 30 puan ile sezonu 10. sırada tamamladığını söyledi.

Ligi her ne kadar istedikleri yerde bitiremeseler de kadrodaki oyuncuları tanımanın ve onlarla çalışmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Tayıncı, 'Acı tatlı anıların yaşandığı bir sezonu bitirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Her ne kadar ligi istediğimiz yerde bitiremesek de karakterli oyuncularla çalışmış olmaktan dolayı kendimizi son derece şanslı görüyoruz. Arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum' dedi.

Takım kaptanı Gülşah Akkaya ise takımda bazı oyuncuların yaşadığı sakatlıklar nedeniyle ligde düşüş gösterdiklerini ve arzu ettikleri sıralamaya çıkamadıklarını söyledi.

Takımın gelecek sezon aynı ligde mücadele edecek olmasının kendilerini bir nebze mutlu ettiğini de belirten Akkaya, 'Yaklaşık 10 aydır birlikte olduğumuz bu camia, bize son derece sıcak yaklaşımda bulunarak güzel bir çalışma ortamı sundu. Bu ortamı sağlayan herkese teşekkür ediyor, Samsun halkına da şükranlarımızı sunuyoruz' diye konuştu.

(İSM-YU-SÇ)

19.04.2010 17:50:45