Anadolu Ateşi Eskişehirlileri büyüledi

Anadolu Ateşi Dans Topluluğu, dün Ankara'dan başlattığı 2010 Türkiye ilkbahar-yaz turnesinin ikinci durağı olan Eskişehir'de gösteriyle büyüledi.

Anadolu Ateşi Eskişehirlileri büyüledi
  Tü ; rkiye ' nin dö ; rt bir tarafında , dü ; nyada da 78 ü ; lkede 20 milyon sanatsever tarafından beğeniyle izlenen ve dü ; nyanın sayılı dans topluluklarından birisi olmayı başaran Anadolu Ateşi , 18 Nisan ' da 60 kişilik ekiple Tü ; rkiye turnesine ç ; ıktı . Genel sanat yö ; netmeliğini Mustafa Erdoğan ' ın yaptığı ve sahneye ç ; ıktığı ilk gü ; nden bugü ; ne kadar her gö ; sterisinde ayakta alkışlanan Anadolu Ateşi Dans Topluluğu , Ankara ' dan başlattığı Tü ; rkiye turnesinin ikinci durağı olan Eskişehir ' e geldi . Eskişehir Osmangazi Ü ; niversitesi Spor Salonu ' nda Eskişehirlilerin karşısına ç ; ıkan Anadolu Ateşi , bü ; yü ; k ilgi gö ; ren gö ; sterisiyle beğeni kazandı .

2010 ilkbahar-yaz turnesi kapsamında 10 bin 750 kilometre katedeceği bildirilen topluluk , 20 Nisan ' da Balıkesir ' de , 21 Nisan ' da İzmir ' de , 30 Nisan ' da Tekirdağ ' da , 1 Mayıs ' ta Bursa ' da , 2 Mayıs ' ta Aydın ' da , 3 Mayıs ' ta Denizli ' de hayranlarının karşısına ç ; ıkacak . Anadolu Ateşi , daha sonra da Ç ; orum , Sivas , Kayseri , Kahramanmaraş , Malatya , Şanlıurfa , Diyarbakır ve Erzurum ' da gö ; steriler sunacak . Gö ; steri programına yeni danslar eklediği , her yö ; reden derlenmiş 3 bin halk dansı figü ; rü ; ve mü ; ziğini iç ; inde barındırdığı belirtilen Anadolu Ateşi , turne ç ; erç ; evesinde Balıkesir , Aydın , Sivas , Malatya , Kahramanmaraş ve Ç ; orum illerinde ise ilk kez seyirci karşısına ç ; ıkacak .