Manisaspor Atamıyor, Attırıyor

-MANİSASPOR ATAMIYOR, ATTIRIYOR -TURKCELL SÜPER LİG'İN EN AZ GOL ATAN TAKIMI MANİSASPOR'UN 22 GOLÜNDEN İKİSİNİ RAKİPLERİ  KENDİ KALESİNE YOLLADI İZMİ

-MANİSASPOR ATAMIYOR, ATTIRIYOR

-TURKCELL SÜPER LİG'İN EN AZ GOL ATAN TAKIMI

MANİSASPOR'UN 22 GOLÜNDEN İKİSİNİ RAKİPLERİ 

KENDİ KALESİNE YOLLADI

İZMİR (A.A) - 18.04.2010 - Turkcell Süper Lig'in en az gol atan takımı durumundaki Manisaspor'un 22 golünden 2'sini rakipleri kendi kalesine attı.

Ligde gol atmakta zorlanan Manisaspor, dün Galatasaray'a 2-1 mağlup olurken tek golünü Mehmet Topal'ın kendi kalesine yaptığı kafa vuruşuyla kazandı. 

Ligin ilk devresinde İstanbul'da Kasımpaşa'ya 3-1 yenilen Manisaspor tek golünü Kasımpaşalı Ergün Teber'in kendi kalesine yaptığı vuruşla elde etmişti.

Manisaspor'da İsaac 6, Simpson 4, Ergin Keleş 3, Kemal, Kalabane, Yiğit Gökoğlan ve Mehmet Güven de birer kez gol sevinci yaşadı. 3 gol de Ankaraspor maçındaki hükmen galibiyet ile gol hanesine yazıldı.

-GALATASARAY'I YENEMEDİ-

Süper Lig'de Galatasaray ile 8 kez karşılaşan Manisaspor rakibini hiç yenemedi. 5 mağlubiyet 3 beraberlik alan Manisaspor, yediği 25 gole karşılık 12 gol atabildi.

-SİVASSPOR İLE PUANLARI EŞİTLENDİ-

Ligde bugün Kayserispor ile karşılaşacak düşme hattındaki Diyarbakırspor'un 6 puan önünde yer alan Manisaspor, 30. haftayı Sivasspor ile aynı puanla kapattı. İki takımın ligi aynı puanla bitirmesi durumunda, Manisaspor, kendi aralarındaki müsabakalardaki gol averajında üstün olduğu için Sivasspor'u geride bırakacak.

Gelecek hafta Kayserispor deplasmanında puan arayacak olan Manisaspor, 32. haftada Ankaraspor ile karşılaşacağı için haftayı maç yapmadan geçecek. Ege temsilcisi son iki haftada Beşiktaş (D) ve Kasımpaşa ile mücadele edecek.

(ALK-BAH-SSG)

18.04.2010 10:44:11