Trabzonspor'da Alanzinho, Mart Ayının En İyi Oyuncusu

-TRABZONSPOR'DA ALANZİNHO, MART AYININ EN İYİ OYUNCUSU -TRABZONCELL ABONELERİ, ALANZİNHO'YU MART AYININ  EN İYİ OYUNCUSU SEÇTİ TRABZON (A.A) - 17.04.

 

-TRABZONSPOR ' DA ALANZİNHO , MART AYININ EN İYİ OYUNCUSU

-TRABZONCELL ABONELERİ , ALANZİNHO ' YU MART AYININ

EN İYİ OYUNCUSU SEÇTİ

TRABZON ( A . A ) - 17 . 04 . 2010 - Trabzoncell Aboneleri , Trabzonspor ' un Brezilyalı oyuncusu Alanzinho ' yu Mart ayının en iyi oyuncusu seçti .

Alanzinho ' nun , 19 Nisan Pazartesi günü Kasımpaşa ile Hüseyin Avni Aker Stadı ' nda oynanacak maç öncesinde , bordo-mavili taraftarların karşısında ödülünü kulüp başkanı Sadri Şener ' in elinden alacağı bildirildi .

Alanzinho , taraftarlar tarafından böyle anlamlı bir ödüle layık görülmenin kendisi için büyük bir onur olduğunu belirterek , ' Şenol hocanın gelişiyle birlikte iyi mücadele eden bir takım olduk . Bunun sonucunda da ligde başarılı sonuçlar elde ettik . Bunda tüm takım arkadaşlarımın büyük emeği var ' dedi .

' Bu kadar iyi futbolcunun yer aldığı bir takımda olmaktan ve bu ödüle layık görülmekten ötürü çok mutluyum ' diyen Alanzinho , ' Tüm Trabzonlular ' a beni kendilerinden biri gibi gördükleri için de ayrıca teşekkür etmek istiyorum . Pazartesi günü oynayacağımız Kasımpaşa maçında 3 puanı alan taraf olacağımıza inanıyorum ' ifadelerini kullandı .

( SE-AK-KAN )

17 . 04 . 2010 12 : 44 : 25