Şarkıcı Akon İstanbul'da Konser Verecek İstanbul

-ŞARKICI AKON İSTANBUL'DA KONSER VERECEK İSTANBUL (A.A) - 17.04.2010 - ALBÜMLERİ SATIŞ REKORLARI KIRAN HİP-HOP VE R&B ŞARKICISI AKON, 21 MAYISTA İSTA

 

-ŞARKICI AKON İSTANBUL ' DA KONSER VERECEK

İSTANBUL ( A . A ) - 17 . 04 . 2010 - Albümleri satış rekorları kıran hip-hop ve R&B şarkıcısı Akon , 21 Mayısta İstanbul ' da konser verecek .

Senegal asıllı Amerikan vatandaşı olan R&B , soul , hip-hop müzisyeni Aliaune Akon Thiam , dünya turnesi kapsamında İstanbul ' daki hayranlarıyla da bir araya gelecek .

Organizasyon şirketi Say2Me tarafından Türkiye ' ye getirilen dünyanın en popüler black müzik sanatçısı , çıkardığı albümleri 40 milyonun üzerinde satan Akon , sevenleriyle Maçka ' daki Küçükçiftlik Park ' ta buluşacak .

Michael Jackson , Lady Gaga , Snoop Dog , Pitbull ve birçok starla düet yapan , 6 kez Grammy ' e aday gösterilen , billboard listelerinin rekor kıran ismi Akon , albümlerinin başarılı satışının ardından kendi şirketi Konvict Müzik Prodüksiyon ' u kurdu . Michael Jackson hayranı olan Akon , 2010 FİFA Dünya Kupası ' nın da resmi şarkısını hazırlayacak .

Geçen yıl Türk firması Orka Group ile kendi adını taşıyan giyim markasının üretilmesi için anlaşan Akon , bu yıl da Pepsi ' nin ' Dünyanı Yenile/Refresh Your World ' kampanyasının parçası olarak çekilen reklam filminin müziklerini yapacak .

17 . 04 . 2010 09 : 44 : 44