Müsiad Gençlik Kurulu'ndan Kayso'ya Ziyaret

MÜSİAD Gençlik Kurulu Türkiye Başkanı Fatih Uysan başkanlığında yönetim kurulu üyelerinden oluşan heyet, Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak'ı makamında ziyaret etti.

Müsiad Gençlik Kurulu'ndan Kayso'ya Ziyaret
  KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Boydak , genç işadamlarının iş dünyasına hızlı bir adaptasyon sağlamalarına katkıda bulunmalarından dolayı MÜSİAD yetkililerine teşekkür etti . Oda olarak her kesimden gelecek gençlerin işlerine yardımcı olma gayreti içerisinde olduklarını açıklayan Boydak , " Türkiye eğer yükselecekse genç kardeşlerimizin elinde yükselecek . Ülke olarak daha temel sorunlarımızı çözmüş değiliz . Türkiye olarak zenginleşme problemimiz var . Genç arkadaşlarımızın Türkiye ' mizin zenginleşmesine katkı sağlayacaklarından eminiz . Sizleri çok önemsiyoruz . Tüm faaliyetlerinizi desteklemeye devam edeceğiz . Ekonomik gücünüz varsa her alanda bağımsız olabiliyorsunuz . Eğer zayıfsanız çok dikkate alınmıyorsunuz . Ülke sorunlarının çözülmesinde sizlerin ön ayak olduğunu görmek bizleri gelecek adına umutlandırıyor " dedi .
MÜSİAD Gençlik Kurulu Türkiye Başkanı Fatih Uysan ise , genç MÜSİAD ' ın 7 . yılını kutlamak üzere Kayseri ' ye geldiklerini belirterek , ev sahipliği yapmalarından dolayı Başkan Boydak ' a teşekkür etti .
Gençler olarak ülkenin gelişip kalkınması adına üzerlerine düşen ne varsa yapmaya çalıştıklarını açıklayan Uysan , " Ülkemizin daha iyi yerlere gelmesi noktasında çalışmalarımıza var gücümüz ile devam edeceğiz . Sizlerinde desteklerini arkamızda hissetmek bizlere güç veriyor " şeklinde konuştu .